Albayrak Malkara'da asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile birlikte Malkara'da yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Malkara 27.10.2015 17:01:00 0
Albayrak Malkara

İncelemeler esnasında Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a Malkara Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akkaya ve Fen İşleri Müdür Vekili Yılmaz Özel eşlik etti. Camiatik Mahallesi, Atatürk Bulvarı üzerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa olarak yapılan sıcak asfalt yol yapım çalışmalarını incelemek için Malkara’ya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’dan, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akkaya ve Fen İşleri Müdür Vekili Yılmaz Özel’den detaylı bilgiler aldı.

ATATÜRK BULVARI MALKARALILAR’A HAYIRLI OLSUN

Atatürk Bulvarı üzerinde yapılan yol çalışmalarının yerinde incelenmesinin ardından Yeni Mahalle’de Barış Sokak ve Bayrak Sokak'a giden Başkan Kadir Albayrak ve Başkan Ulaş Yurdakul, devam eden kilitli beton parke taş, beton bordür, beton yağmur oluğu ve perdahlı kaldırım işi çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldılar. Yapılan incelemeler esnasında mahalle sakinlerinin hal ve hatırını da soran Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul vatandaşlarla sohbet edip Atatürk Bulvarı’nın Malkaralılara hayırlı olmasını dilediler. Mahalle sakinleri Belediye Başkanlarına teşekkür edip yapılan çalışmalar sebebiyle memnuniyetlerini belirtti.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10