Özel insanlar aşure dağıttı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi yönetimi, üyeleri ile birlikte dün saat 13.30'da Çerkezköy Belediye Binası önünde aşure dağıttı.

Çerkezköy 30.10.2015 16:49:00 0
Özel insanlar aşure dağıttı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, Muharrem ayı dolayısıyla Belediye Meydanı'nda vatandaşlara aşure ikram etti. Bu yıl bin kişiye aşure ikram ettiklerini vurgulayan Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya, “Bu yıl yedincisini gerçekleştirdiğimiz aşure dağıtımına Çorlu ve Tekirdağ şubesi üyeleri de destekte bulundu. Üyelerimiz ile birlikte 500 kişiye belediye önünde, 500 kişiye ise dernek binamız önünde dağıtımda bulunduk” dedi.

“MUHARREM AYI MÜBAREK OLSUN”

Muharrem ayı dolayısıyla aşurenin geleneklerimizde önemli bir yeri olduğunu söyleyen Çetinkaya, ''Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi olarak, bu tür faaliyetlere daha çok katılacağız. Engelli kardeşlerimizin toplumla barışık, yaşama dört elle sarılması için sosyal aktivitelerin de önemi büyüktür. Bütün vatandaşlarımızın Muharrem ayı mübarek olsun.” dedi.  Dernek üyeleri tarafından hazırlanan aşure, daha sonra Belediye Meydanı'ndan geçen vatandaşlara ikram edildi.

Haber/ Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10