Şehr-i Döner açıldı

Çerkezköy'ün genç iş adamlarından Raif Kılıç ve kardeşi Adil Kılıç Çerkezköy'de yeni bir damak tadı sunmak için Şehr-i Döner'i hizmete sundu.

Çerkezköy 1.11.2015 19:51:00 0
Şehr-i Döner açıldı

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi Denizbank yanında önceki gün saat 13.30’da  açılışı yapılan Şehr-i Döner’in kurdelasını Belediye Başkanı Vahap Akay kesti. Açılış törenine, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayları İlhami Özcan Aygun, Arzu Mandalı Sucu, belediye meclisi üyeleri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

AÇILIŞI BELEDİYE BAŞKANI AKAY YAPTI

 Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay,  “İlçemizin bir sanayi kenti olması dolayısıyla devamlı gelişerek büyümesinin yanı sıra her gün yeni yeni işyerlerinin de açılması ilçemizde istihdamı da arttırmakta olduğunu görüyoruz. Öncelikle bu işyerini hizmete açan Raif Kılıç ve Adil kılıç kardeşlerime ve ilçemize hayırlı olmasını ve bol kazançlar diliyorum.” dedi.  Akay’ın konuşmasının ardından açılış kurdelası kesildi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge ve işyeri sahiplerinden Raif Kılıç yeni işletmenin kurdelasını birlikte kesti. Açılış sonrasında davetlilere pilav üstü döner ve ayran ikramında bulunuldu.

YENİ BİR DAMAK TADI SUNMAK İSTİYORUZ

Yeni hizmete giren işletmenin sahibi Raif Kılıç, Çerkezköy’e yeni bir damak tadı sunmanın gururunu yaşadıklarını belirtirken, Şehr-i Döner’de döner yiyenlerin bir daha geleceğini söyledi. Kılıç, “Çerkezköy halkımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Şehr-i Döner olarak günün her saatinde ‘Özel Hatay Soslu’ dönerimizin yanında, et döner, tavuk döner, et iskender, tavuk İskender, et dürüm, tavuk dürüm, tombik döner halkımıza sunacağız. Şehr-i Döner tam bir geleneksel damak tadıdır. Dönerimizi yedikten sonra, döner deyince her kesin aklına Şehr-i Döner gelecek ve yiyenler yemeyenlere tavsiye edecek. Bu güzel damak tadının zevkini ve keyfini yaşamak için halkımızı Şhr-i döner’e bekliyoruz.”diye konuştu.

Haber/Ragip KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10