Dinamikspor tutulmuyor

Dinamikspor Erkek Basketbol Takımı, Tekirdağ Küçük Erkekler B Grubu 7. hafta maçında sahasında karşılaştığı Çorlugücü'nü 56 – 37 yenerek yedinci maçını da kazandı.

2.11.2015 13:38:00 0
Dinamikspor tutulmuyor

Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Dinamik SK, Yasin, Anıl, Efe, Ozan ve Bora ilk beşiyle başladı. Maça iyi bir başlangıç yapan Dinamikspor Küçük Erkekler Basketbol Takımı rakibine kolay sayı şansı vermedi. Üst üste sayılar bulan Dinamikspor Küçük Erkekler Basketbol Takımı periyodu da 12-6 önde tamamladı.

FARK AÇILDI

İlk periyottaki oyununu sürdüren Dinamikspor Küçük Erkekler Basketbol Takımı karşısında konuk ekip Çorlugücü Küçük Erkekler Basketbol Takımı ise toparlanmaya çalıştı. Konuk ekibin hatalarını kolay fastbreak ile sürdüren temsilcimiz periyodun sonunda farkı ona çıkardı. Karşılaşmanın ilk devresi 23-23’lük Dinamikspor Küçük Erkekler Basketbol Takımı’nın üstünlüğü ile tamamlanırken, üçüncü periyotta da temsilcimizin üstünlüğü sürdü. Başa baş ilerleyen üçüncü periyotta da oyundan kopmayan Dinamikspor Küçük Erkekler Basketbol Takımı bu periyodu da 43 – 29 önde tamamladı.

7’DE 7 YAPTI

Farkın açılması ile birlikte son periyotta konuk ekip Çorlugücü Küçük Erkekler Basketbol Takımı oyun disiplininden koptu. Üst üste sayılar bularak farkı açan temsilcimiz savunmada da hata yapmadı. Maçın başından sonuna kadar üstünlüğünü sürdüren Dinamikspor Küçük Erkekler Basketbol Takımı karşılaşmadan da 56-37 önde ayrılarak yedinci maçından da galibiyet ile ayrılmasını bildi. Çerkezköy Dinamikspor Küçük Erkekler Basketbol Takımı:  Anıl Tezcan 8, Tunahan Yaşa, Cihan Mert Aydın 2, Uğur Yılmaz 10, Bora Kontaş 2, F. Efe Kardeş 4, Samed Özmen 11, Ömer Arslan 4, Mert Memiş 1, Denizhan Uygun 4, Ozan Enes Başaran, Yasin Sezer 10

Çorlugücü Küçük Erkekler Basketbol Takımı :  Alperen Mestan, Kerem Kömürcü, Korcan Uysalcan, Yiğit Nami Altay Celal Bülent Cengiz 11, Sarp Kutay Uyan 2, Harun Kahyalık, Efe Göçenoğlu 2, Süleyman Emre Kurbunar 2, Alper Varolan, Kerem Yiğit Saran 11, Efe Ercan 9 


0282 726 91 91
0282 747 65 10