Çorlu Trakya Balkanspor'a hazırlanıyorlar

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş hafta sonunda maç yapmayacaklarını kaydetti. Haftayı bay olarak geçeceklerini kaydeden Asbaş, önümüzdeki hafta oynayacakları Çorlu Trakya Balkansp

3.11.2015 15:15:00 0
Çorlu Trakya Balkanspor

Çerkezköy Doğanspor Kulübü başkanı Kazım Asbaş bay geçtikleri haftayı çok iyi değerlendirmek için önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacakları Çorlu Trakya Balkanspor karşısına mutlak üç puan için çıkacaklarını kaydetti.  Asbaş, “Her takım için bay geçtikleri hafta bir sonraki maça hazırlanmaları için büyük bir fırsattır. Bu fırsatı takım olarak iyi değerlendirmek gerekiyor. Çerkezköy Doğanspor olarak bizde bu haftayı bay geçiyoruz. Gelecek hafta deplasmanda grubumuzun güçlü ekiplerinden olan Çorlu Trakya Balkanspor ile deplasmanda oynayacağız. Bu maça çok sıkı şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Rakibimiz karşısına mutlak üç puan almak için çıkacağız. Bu nedenle bu maçın önemini futbolcu kardeşlerime de söyledim” dedi.

“YÜKSELİŞE ÇIKACAĞIZ”

Asbaş “ Çerkezköy Doğanspor olarak 6 maçta 2 galibiyet, bir beraberlik ve 3 mağlubiyet aldık. Şuanda yedi puanla dördüncü sırada yer alıyoruz. 6 maçta rakip filelere toplam 15 gol attık ve kalemizde de 12 gol gördük. Tüm futbolcu kardeşlerimiz ise bu maça kitlendiler. Dediğim gibi sahaya üç puan almak için çıkacağız ve üç puanı almak içinde gereken oyunu sergileyeceğiz. İnşallah her hangi bir aksilik yaşamayız ve üç puanı alan taraf  oluruz. Yönetim ve teknik heyet olarak oyuncularımıza güvenimiz sonsuzdur. Bu hafta ve önümüzdeki hafta maç gününe bir gün kalana dek çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek.”diye konuştu.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10