Hizmet vermeye başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından eski Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarlığı karşısında bulunan otopark üzerinde yapılan Sağlık Birimi önceki gün hizmet vermeye başladı.

Çerkezköy 5.11.2015 16:55:00 0
Hizmet vermeye başladı

Prefabrik olarak tek katlı yapılan 114 metrekarelik Sağlık biriminde dört oda bulunuyor. Hizmet vermeye başlayan Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü hizmet binasının ilk misafiri ise Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör oldu. Çerkezköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Şevket Halimoğlu ve personeli ziyaret eden Özgör “Yeni yerimiz Sağlık İşleri müdürü, iki hemşire, iki sağlık memuru, bir sekreter ve hizmetli olmak üzere dokuz personel ile halkımızın hizmetine açıldı.  Sağlık İşleri binamızda bir Sağlık İşleri Müdür odası, bir sağlık personeli çalışma odası, enfeksiyon ve pansuman odası, muayene odası,bir çay ocağı ile bir bayan ve birde erkek tuvaleti bulunuyor” diye konuştu.

AÇILIŞI YAPILACAK

Özgör “ Sağlık İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde engelli ve sakat vatandaşlarımız için bir özürlü aracı ile bir de evde hizmet aracımız bulunuyor. Yeni Sağlık İşleri Müdürlüğümüzün hizmet binası ilçe halkımıza hayırlı olsun. Önümüzdeki günlerde Sağlık İşleri Müdürlüğümüzün resmi açılışını Belediye Başkanımız Vahap Akay tarafından yapılacak.”dedi.

Haber/Ragip KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10