Teşekkür ziyaretlerine Çerkezköy'den başladılar

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ile 26.dönem milletvekili seçilen Mustafa Yel, Ayşe Doğan ile Metin Akgün teşekkür ziyaretlerine Çerkezköy İlçe Teşkilatı'ndan başladı.

Çerkezköy 5.11.2015 17:10:00 0
Teşekkür ziyaretlerine Çerkezköy

26.Dönem milletvekili adayları Ömer Karadeniz ile Adnan Argan’ın da yer aldığı ziyarette partilileri İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Ziyarette AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ile İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş ile İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Programda açılış konuşmasını AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe yaptı. Öğe “ İlk olarak AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay ile İl Yönetimi’ne çok teşekkür etmek istiyorum.  Ayrıca Tekirdağ genelinde başarının elde edilmesine katkı sunan İl Teşkilatı’na, milletvekilleri ve milletvekili adaylarımıza, partililerimize ve tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Milletvekillerimiz ve milletvekili adaylarımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Tüm programlara katıldılar” dedi.

“HEP BİRLİKTE ÇALIŞTIK”

Öğe” Tekirdağ’da AK Parti’nin elde ettiği oy oranında İl Başkanı Ahmet Akçay ile İl Teşkilatı’nın önemli etkisi olmuştur. İl Başkanımız Ahmet Akçay’ın göreve geldiği günleri hep birlikte düşünelim. 2014 yerel seçimlerden çıkmıştık. İl Başkanımız ve Yönetimi bu davayı sırtladı, omuzladı. Her türlü eleştiriye, olumsuzluklara rağmen yolunda yürüdü. Bizlere her daim görev bilincini aktaran yapıda oldular. ‘Sen-Ben Yok’ diyerek bugünlere geldik. Hep birlikte çalıştık. Ancak bize durmak yok, tatil yok. Şimdi de İl Başkanımızın belirlediği yol haritasına göre çalışmalarımızı sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.

“BARIŞTAN YANA TERCİH YAPTILAR”

Seçim sonuçlarının Tekirdağ’a ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay “ 1 Kasım’da bir seçim gerçekleştirdik. Milletimiz de iradesini ortaya koydu. Bu bizim şükrümüzü artıran bir neticeydi. Yapmamız gerekenleri yapmaya çalıştık, Cenab-ı Hak da bizlere çok güzel bir netice verdi. Bunun için sonsuz şükürler ediyoruz. 7 Haziran’da yapılan seçimlerin ardından tek başına iktidar olacak bir irade ortaya çıkmadı. Milletimiz koalisyonu deneyin dedi. Denendi, çalışmalar yapıldı. Ancak bir hükümeti kurmak mümkün olmadı. Tekrar milletin iradesine başvurmak üzere yeniden sandığa gittik. Yaşananlar ve 7 Haziran’dan bu güne çekilen sıkıntılar da göz önüne alınarak milletimiz vicdanını, aklını tekrar ortaya koyarak olması gerekeni huzurdan barıştan yana tercih yaptılar. Bu sonucun elde edilmesinde başta Çerkezköy’de bize destek veren gönüldaşlarımıza olmak üzere tüm ülkemizde ve dünyadaki seçmenlerimize yeniden AK Parti’yi iktidara taşıdıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

“DAYATMACI ZİHNİYET KAYBETTİ”

Akçay “ Bu seçimle istikrar ve umut kazandı. İç savaş kaos diyenler kaybettiler. Birlik ve kardeşlik kazandı, terör ve teröre yaslananlar kaybetti. Milletimiz ve ülkemiz kazandı. Millete tepeden bakan dayatmacı zihniyet kaybetti" ifadelerini kullandı. 

“TEKİRDAĞ BAKANI HAKEDİYOR”

1 Kasım seçimlerine AK Parti Tekirdağ 6.sıra milletvekili adayı olarak giren Adnan Argan, AK Partinin Türkiye genelinde oylarını artırdığını kaydetti. Argan “ AK Parti’nin Tekirdağ’da 3 vekili, Edirne’de ve Kırklareli’nde ise 1’er milletvekili var. Trakya’dan 5 milletvekilimiz var. Artık Tekirdağ bir bakanı hak ediyor. Bu şekilde 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlere çok büyük bir avantajla girmiş olacağız. Bunu takibi mutlaka olmalıdır” dedi.

“1 KASIM’DA TÜRKİYE KAZANMIŞTIR”

AK Parti’nin Tekirdağ genelinde tarihi bir oy aldığını kaydeden AK Parti Tekirdağ 5.Sıra Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz “ 1 Kasım tarihi itibariyle ülkenin rengi değişmiştir. Haritanın büyük bir kısmı partimizin rengine dönüştü. İnşallah Tekirdağ’ın da rengini partimizin rengine çevireceğiz. Bu sonucun elde edilmesinde emeği geçen tüm parti üyelerine ve seçmenlerine teşekkür ediyorum. Bu başarıda herkesin katkısı vardır. Kısacası 1 Kasım’da Türkiye kazanmıştır. Bu seçimin kaybedeni yok. AK Parti Türkiye partisi olduğunu bir daha göstermiştir. AK Parti içerisinde bu ülkenin tüm unsurlarını barındırıyor. AK Parti yeniden tek başına iktidar oldu, ancak AK Parti sadece kendi seçmeninin değil tüm seçmenlerin iktidarı olacaktır” dedi.

“HEDEF BELEDİYELER”

1 Kasım seçimlerinin ardından Tekirdağ’ın üçüncü vekili olarak meclise giden Metin Akgün’de konuşma gerçekleştirdi. AK Parti’yi destekleyen seçmenlere sonsuz teşekkürlerini ileten Akgün “ Benim meclise girmemde Çerkezköy’ün büyük rolü vardır. 7 Haziran seçimlerinde mağlup olarak gösterildik, ancak bizler mağlup olmadık. 7 Haziran seçimleri sonrasında daha çok çalışarak milletvekili sayımızı 258’den 317’ye çıkardık. Şimdiki hedefimiz 2019 yerel seçimleridir. İnşallah 2019 seçimlerinde belediyelerin büyük çoğunluğu AK Partili belediyeler olacaktır. 1 Kasım’da olduğu gibi bunu da çok çalışarak, birlik ve beraberlikle başaracağız. Ankara’da 3 milletvekili arkadaşımızla bölgemize hizmet gelmesinde elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

“ÜÇÜ BİR ARADA OLACAĞIZ”

2 Kasım sabahına bayram havasında uyandıklarını kaydeden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan “ 7 Haziran seçimleri sonrasında sayın vekilim Mustafa Yel ile birlikte Tekirdağ’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil ettik. Şimdi ise yeni dönemde Metin Akgün abimizle birlikte Tekirdağ’ı kol kola vererek 3 milletvekili olarak temsil edeceğiz. Artık her yerde 3’ü bir arada olacağız. 1 Kasım seçimlerinde toplumun birçok kesiminden oy aldık. Artık bundan sonra tüm herkesin gönlünü de almak gerekiyor. Bu yolda şimdiden çalışmaya başladık ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

“MİLLET İLE DEVLET BÜTÜNLEŞTİ”

Programda son olarak AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel konuşma gerçekleştirdi. AK Parti’nin 14 Ağustos 2001 tarihinde erdemliler hareketi olarak yola çıktığını ifade eden Mustafa Yel “ AK Parti iktidarında Türkiye’de büyük değişimler yaşandı. Ülkede millet ile devlet bütünleşti. AK Parti ‘millet dışında hiçbir vesayeti kabul etmiyoruz’ sloganıyla yola çıktı. Bu nedenle de halkın büyük kesimlerinden destek aldı. Bizler de bundan sonra Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Başkanımız Prof. Dr.Ahmet Davutoğlu’nun yolundan ilerlemeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“AK PARTİ’Yİ BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ”

Yel “ Başarı bir yolculuktur;varış noktası değildir. 1 Kasım’da tarihi bir başarı elde edildi. Ancak bunun üzerine çalışma yapılmazsa 1 Kasım tarihte bir başarı olarak kalacaktır. Bizler daha da çok çalışmalıyız, aksi halde yok olup gideriz. Önümüzde kat edilmesi gereken yollar var. 2019 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimi, genel seçimler ve yerel seçimler var. 1 Kasım sonuçlarına baktığımızda Tekirdağ’da AK Parti ile CHP arasında yaklaşık 50 bin oy fark var. Bundan yerel yönetimlerin de çok büyük etkisi var. Tekirdağ genelinde belediyelerde yaklaşık 10 bin kişi çalışıyor. Çalışanları aileleriyle birlikte düşündüğümüzde ortaya büyük bir sayı çıkıyor. 1 Kasım seçimleri öncesi belediyelerde çalışanlara baskı yapıldığını duyduk. Bu seçimlerle Tekirdağ’ın rengi kırmızıdan griye döndü. İnşallah 2019 seçimleriyle birlikte AK Parti’yi Tekirdağ’da birinci parti yapacağız” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10