Öğrenci servisçiliği çok meşakkatli bir iştir

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş,Başkan Vekili Hakan Fıcıçı,Başkan Yardımcısı Yaşar Balkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kadak ile birlikte önceki gün ?

Çerkezköy 8.11.2015 11:03:00 0
Öğrenci servisçiliği çok meşakkatli bir iştir

Önceki gün gerçekleşen ziyarette Başkan Yaşar Kuş ve beraberindekileri ÇÖS Başkanı Fatih Kuş, yönetim kurulu üyeleri Hakan Karabaş,Celal Yolaçan,Onur Kardeş ve Furkan İpek kapıda karşıladı.Ziyarette konuşan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş “ Yeni yerine taşınan Çerkezköy Öğrenci Servisleri Kooperatifimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Yeni yerlerinde de eksiksiz hizmet vereceğine inancımız tamdır. Öğrenci servisçiliği çok meşakkatli bir iştir.Çok dikkat ister.Özellikle öğrenci taşımacılığı yapıldığı için hem öğrenci velilerine karşı hem öğrencilere karşı bir sorumluluk taşıyorlar. Ayrıca yine öğrenci servisi taşımacılığı yaptıkları içinde Trafik kurallarına da harfiyen uymaları gerekiyor ve trafikten de sorumludurlar. Çünkü bu meslek çok ama çok dikkat isteyen hassas bir iştir. Çünkü bir çok ana baba evladı geleceğimiz dediğimiz çocuklarımızın can güvenliği servisçilere emanet edilmiş olduğundan çok önemlidir ve kutsaldır. İlçemizdeki öğrenci servislerinin bu sorumluluğu taşıdığına inanıyorum. Çünkü bu konuda herkes üzerine düşeni yapıyor ve yapmak zorundadır” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş’un ve yönetimin ziyaretinden memnun olduklarını kaydeden Çerkezköy Öğrenci  Servisleri Kooperatifi (ÇÖS) Başkanı Fatih Kuş “

Bu gün bizleri yeni yerimizde ziyaret ederek yeni yerimizin hayırlı olması temennisinde bulunan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız Yaşar Kuş başta olmak üzere başkan Vekili Hakan Fıçıcı, Başkan Yardımcısı Yaşar balkan ve Yönetim Kurulu üyesi Kadir Kadak’ın ziyaretleri bizleri mutlu etti. Şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum.Biz Çerkezköy Öğrenci Servisleri Kooperatifi olarak hizmete girdiğimiz yıldan bu yana ilçemizde iş kolumuzda en iyi şekilde hizmet vermeyi prensip edinmeye çalıştık. Kooperatifimiz üyelerinin hepsi yaptıkları işin bilincinde ve önemindedir” diye konuştu.

Haber/Ragip KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10