Mustafa Uğraş'tan gol çıkmadı

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nin 4'üncü haftasında kendi sahasında Çorlu Gençlerbirliğispor'u konuk eden 1911 Çerkezköyspor, bu sezon ilk kez taraftarının önünde sahaya çıktıÄ?

8.11.2015 18:24:00 0
Mustafa Uğraş

Mustafa Uğraş Stadı’nda dün saat 13.00’da başlayan karşılaşmaya 1911 Çerkezköyspor, “Muzaffer Kurt (1), Mesut Solmaz (3), Gençağa Yılmaz (13), Salih İzmir (17), Emrah Çilingir (7), Gökay Alpçoğay (20), Oğuz Kaptan (11), Deniz Sert (10), Mesut Aytemiz (14), Hayrettin Aydın (5) ve İsmail İnan (15)” kadrosuyla başlarken; konuk ekip Çorlu Gençlerbirliğispor ise “Murat Gümüş (1), Cem Çepeloğlu (59), Abdi Karataş (5), Berkan Ergene (55), Taner Sevim (54), Dare Olaıtan (8), Mustafa Adamhasan (88), Salih Yılmazer (10), Adem Erden (93), Şafak Törin (99) ve Rıdvan Poyraz (3)” on biri ile maça başladı.

SİNİRLER GERİLDİ

Karşılaşmaya ev sahibi ekip 1911 Çerkezköyspor’un vuruşu ile başlandı. İlk dakikaları ortasaha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın 82inci dakikasında yaşanan pozisyonda sinirler bir anda gerildi. Rakibin kendisine sert girdiğini öne süren Çorlu Gençlerbirliğisporlu Rıdvan, Hayrettin’in üstüne yürüdü. Arkadaşlarının araya girmesiyle yatıştırılan her iki oyuncu da hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı. 

DİREĞE TAKILDI

Karşılaşmanın 16’ncı dakikasında Çorlu Gençlerbirliğispor Dare Olaıtan ile tehlikeli oldu. Sol çaprazda topla buluşan Dare Olaıtan’ın şutu az farkla auta çıktı. Rakibine kıyasla daha kontrollü oynayan 1911 Çerkezköyspor, maçın 20’nci dakikasında rakip kalede tehlikeli oldu. Uzun oynanan topu Salih İzmir kafayla takım arkadaşı Deniz’in önüne indirdi. Bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Deniz’in şutu direkten döndü. Araya giren defans topu kornere attı. 

İLK YARI SKORU 0-0

Oyunda her iki ekip de rakibi karşısında üstünlük kurmaya çalışırken, maçın 27’nci dakikasında rakip cezasahası önünde topla buluşan Salih İzmir’in sert şutunu kaleci güçlükle kurtardı. Karşılaşmanın 42’nci dakikasında rakipten kaptığı topla hızla kontra atağa çıkan Oğuz Kaptan, Dare Olaıtan tarafından formasından çekildi. Hakem Dare Olaıtan’ı sarı kartla cezalandırdı. İlk yarının son dakikasında serbest vuruş kazanan Çorlu ekibinde topun başına Rıdvan geçti. Rıdvan’ın orta şut karışımı vuruşu üst direkten auta çıktı. İlk yarıdan gol sesi çıkmadı.

HAKEMDEN TARTIŞMALI KART

Karşılaşmanın ikinci yarısına konuk ekip Çorlu Gençlerbirliğispor başladı. Maçın 48’inci dakikasında sağ kanattan topla birlikte ilerleyen Emrah Çilingir, Taner’in sert müdahalesi ile yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemine “Neden sarı kart vermiyorsun” diye tepki gösteren Oğuz Kaptan, hakemden sarı kart gördü. Hakemin bu kararı tribünlerden de büyük tepki aldı.

HER İKİ EKİP DE OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında 1911 Çerkezköyspor Salih İzmir ve Mesut Aytemiz ile uzaktan şutlarla rakip kalede gol aradı. 66’ncı dakikada her iki ekip de oyuncu değişikliğine gitti. Çorlu Gençlerbirliğispor’da 3 numaralı Rıdvan oyundan çıkarken yerine 11 numaralı Ogün Balcı girdi. 1911 Çerkezköyspor’da ise 14 numaralı Mesut oyundan çıkarken yerine 9 numaralı Hakan Tice girdi.

ATAKLARDAN ELİ BOŞ DÖNDÜ

Karşılaşmanın 74’üncü dakikasında topla birlikte ilerleyen 1911 Çerkezköysporlu Deniz Sert, cezasahası içinde düşürüldü. Deniz, hakemi aldatmaya yönelik hareketten dolayı sarı kartla cezalandırıldı. 81’inci dakikada Çorlu ekibinden Şafak oyundan çıkarken yerine 9 numaralı formasıyla Samad Razmjoubanehhour girdi. Maçın 88’inci dakikasında Oğuz Kaptan’ın sağ kanattan yaptığı ortaya Deniz Sert kafayla vurdu. Deniz’in vuruşu az farkla auta çıktı. 89’uncu dakikada 1911 Çerkezköyspor’da 20 numaralı Gökay yerini 8 numaralı Selçuk’a bıraktı. Karşılaşmanın kalan dakikalarından da gol sesi çıkmayınca her iki ekip de 1’er puana razı oldu.

Haber / Ragıp KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10