Kubilay: En yakın çalışma arkadaşımız sizlersiniz

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün ve Çerkezköy mahalle muhtarları ile beraber Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret

Çerkezköy 9.11.2015 17:33:00 0
Kubilay: En yakın çalışma arkadaşımız sizlersiniz

Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan ziyarete Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın yanı sıra Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin, Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Turhan Ersöz, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin, Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur, İstasyon Mahallesi Muhtarı Bahri Çakır, Kızılpınar Mahallesi Muhtarı Ahmet Milli, Veliköy Mahallesi Muhtarı Ersan Albayrak, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı İrfan Akem katıldı.

“DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Ziyarette konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın ilk başvurduğu yerlerdir. Vatandaşlarımızın bir ihtiyacı olduğunda aklına ilk siz geliyorsunuz. Türk idari yapısında muhtarlarımızın önemli bir fonksiyonu var. Seçimle, vatandaşlarımızın tercihleri ile göreve geliyorsunuz. Herkesin, tüm kamu kurumlarımızın görevlerinizde size yardımcı olmaları gerekir. Bizde vatandaşlarımızın sorunlarını çözmekte müşterek hareket ediyoruz.  Hizmette birliktelik ilkesi doğrultusunda elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Devlet ve vatandaş arasındaki birlik ve beraberliğe önem verdiklerini kaydeden Kubilay “ Muhtarlarımız da devlet ve vatandaş arasında bir köprü vazifesi görmektedirler. Muhtarlarımızın birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesi noktasında da önemli bir yeri vardır. Görev yaptığım tüm yerlerde her zaman Muhtarlara büyük önem verdim. En yakın çalışma arkadaşlarımız sizlersiniz. Hizmetlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Her zaman yanınızda ve desteğinizde olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

“DİYALOG HALİNDE OLMUŞTUR”

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın muhtarların çalışmalarında her zaman yanında olduğunu kaydeden  Türkiye Muhtarlar Federasyonu Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün “ Sayın Kaymakamımız ilçemize geldiği günden beri tüm muhtarlarla diyalog halinde olmuştur. Her türlü sıkıntımızla yakından ilgileniyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi. Muhtarlarla bir süre sohbet eden Kaymakam Kubilay, muhtarların taleplerini ve mahallelerinde yaşanan sıkıntıları dinledi. Kaymakam Kubilay günün anısına Muhtarlara Tekirdağ’ ın tanıtımını içeren kitapçık ve cd hediye etti.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10