Sorun ve talepleri dinlediler

Bünyesinde gıda sektöründe faaliyet gösteren üyelerin yer aldığı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) 1.Meslek Komitesi, üyelerin taleplerini dinlemek ve çözüm üretmek adına gerçekleştir

Çerkezköy 9.11.2015 17:35:00 0
Sorun ve talepleri dinlediler

ÇTSO 1.Meslek Komitesi Başkanı Aydın Uslu, Komite Üyeleri ve aynı zamanda ÇTSO Meclis Üyeleri M.Sait Erdem ve Dilaver Burak, gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Kapaklı’da faaliyet gösteren Türkmenoğlu Market, Karadaş Market, Sütlü Ekmek Mamulleri, Başak Ekmek Fırını ile Karaağaç’ta hizmet veren Onur Unlu Mamulleri yetkilileri ile bir araya geldi. 

“ÇÖZÜM ÜRETMEK İSTİYORUZ”

Komite olarak üyelerinin taleplerini dinlemek ve bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştirmek amacıyla üyelerle bir araya geldiklerini ifade eden ÇTSO 1.Meslek Komitesi Üyesi ve ÇTSO Meclis Üyesi Dilaver Burak, “Sektördeki sıkıntıları, sorunları birebir üyelerimizden dinlemek için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Amacımız, bu sorunlara çözüm üretebilmek ve üyelerimizin taleplerine elimizden geldiğince en kısa zamanda cevap vermek” dedi. Üyelerin sorunlarını dinleyen ÇTSO 1.Meslek Komitesi Üyeleri, sorunların çözümü için gerekli girişimlerde bulunacaklarını da kaydetti.  

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10