Delege seçimlerinin tarihini açıklasınlar

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 29 Kasım'da gerçekleştirilecek olan olağan kongresinde ilçe başkanlığı için aday olacak isimlerden Barış Erdoğan yaptığı açıklamada delege seçimleri için

Çerkezköy 9.11.2015 18:55:00 0
Delege seçimlerinin tarihini açıklasınlar

İlçe Başkanı Birol Öztürk’ün yaptığı açıklamada bilgi eksikliklerinin bulunduğunu kaydeden Barış Erdoğan “ İlçe Başkanımız önceki gün yaptığı açıklamada delege seçimlerinin tarihini açık ve net bir şekilde belirtmemiştir. Tüzüğümüzün 8.maddesinde “  Seçim kesinleşen üye listelerinde yazılı olan üyelerin katılımı ile yapılır. Listede adı bulunmayan kişiler oy kullanamaz. Seçimin yapılacağı yer, gün ve saat ile seçimi yürütmekte görevli ile yöneticilerinin adlarını içeren listelerde kesinleşen üye listeleri ile birlikte ve aynı yöntemlerle ilçe merkezinde askıya çıkarılır” denilmiştir” dedi.

“BİZİ KAYGILANDIRMAKTADIR”

İlçe Başkanı Birol Öztürk’ün açıklamasında  “ Seçimlerin 29 Kasım Pazar günü yapılacak. 15 Kasım Pazar günü itibariyle delege seçimleri tamamlanmış olacağız” dediğini kaydeden Erdoğan “

Delege seçimlerinin 15 Kasım tarihi itibariyle sonuçlanması gerektiğini söyleyen İlçe Başkanımız Birol Öztürk, 3 binden fazla üyesi bulunan Çerkezköy ilçesinde şuan itibariyle hala delege seçim tarihlerini vermemiştir. Demokratik ve katılımın yüksel olmasını ümit ettiğimiz bu seçimlerinin tarihinin hala verilmemesi bizi kaygılandırmaktadır. Sandıkların her üyenin oy kullanmasına imkan sağlayacak şekilde uyarlanması ve zamanın ona göre belirlenmesi en büyük temennimizdir” açıklamasında bulundu.

“MÜDAHİL OLMA KARARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Erdoğan “ Çerkezköy’ün sanayi bölgesi olmasından dolayı çalışan insanları göz önüne alınmalıdır. Gün ve saat aralığı ise baz alınarak ayarlanmalıdır. Daha önceki basın açıklamam da belirttiğim gibi delege listelerine müdahil olma kararımız halen devam etmektedir. İlçe Başkanının delege seçim tarihini açıklamasından sonra daha kapsamlı bir basın açıklaması yapacağımı tüm üyelerimize duyuruyorum” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10