Çorlu Kültürspor farkı açıyor

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in 4'üncü haftası, Pazar günü oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Ligin 4'üncü haftasında lider Çorlu Kültürspor evinde Saray Belediyespor'u mağlup

10.11.2015 15:35:00 0
Çorlu Kültürspor farkı açıyor

Süper Amatör Lig’in 4’üncü haftasında lider Çorlu Kültürspor, deplasmanda Saray Belediyespor ile karşılaştı. Saray Belediyespor karşılaşmanın 40’ıncı dakikasında Emre’nin ayağından bulduğu golle öne geçti. İlk devresi bu skor ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde Çorlu Kültürspor 46’ıncı dakikada Harun’un golü ile eşitliği yakaladı. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın 86’ıncı dakikasında sahneye bir kez daha çıkan Harun düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. Uzatma dakikalarında Saray Belediyespor’da Orçun kırmızı kart gördü. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çorlu Kültürspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Saray Belediyespor engelini 2-1’lik skorla geçen Çorlu Kültürspor bu galibiyetle liderliğini sürdürdü. Çorlu Kültürspor bu galibiyetle puanını 12’ye çıkarırken, Saray Belediyespor ise 1 puanda kaldı ve puan cetvelinde 11’inci srada yer aldı.

ZORLU KARŞILAŞMADAN GOL SESİ ÇIKMADI

Tekirdağ Süper Amatör lig’in 4’üncü haftasının en iddialı maçı ise Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda oynandı. Ligin güçlü iki ekibi 1911 Çerkezköyspor, kendi sahasında Çorlu Gençlerbirliğispor’u ağırladı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmadan gol sesi çıkmadı. Bu sonuçla Çorlu Gençlerbirliğispor 8 puanla 3’üncülüğe geriledi. 1911 Çerkezköspor ise 8 puanla averaj farkıyla 4’üncülüğe geriledi.

SİTESPOR İKİNCİLİĞE YÜKSELDİ

Haftaya beşinci sırada giren Sitespor ise deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maça iyi başlayan Sitespor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili oldu. İlerleyen bölümlerde Cengiz ile bir gol bulan Sitespor Cengiz’in ayağından bulduğu golle karşılaşmanın ilk devresini önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde ev sahibi ekip beraberlik için yüklense de istediği futbolu ortaya bir türlü koyamadı. Kalan dakikalarda Mert ile bir gol daha bulan Sitespor karşılaşmadan da 2-0 galip ayrılmasını bildi. Sitespor bu galibiyetle puanını 9’a çıkararak puan cetvelinde 2’nci sıraya yükseldi. Muratlı Belediyespor ise 4 puanla 7’nci sıraya geriledi.

KAPAKLISPOR 9’UNCULUĞA GERİLEDİ

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 4’üncü haftasının bir diğer karşılaşmasında ise Kapaklıspor kendi sahasında Malkara Belediyespor’u ağırladı. Güzel oyununu bir türlü golle süsleyemeyen Kapaklıspor, sahadan 0-3 mağlup ayrıldı. Malkara Belediyespor bu galibiyetle puanını 6’ya çıkarıp, sıralamada da 6’ncı sıraya yerleşti. Kapaklı temsilcisi ise 4 puanla 9’uncu sıraya geriledi.

BÜYÜKÇINARLISPOR İLK PUANINI ALDI

Ligin iddiasız iki ekibinin karşı karşıya geldiği maçta ise taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldı. Büyük Çınarlıspor bu sonuçla ligdeki ilk puanı ile tanışırken, Şarköyspor ise puanını 3’e yükseltti. Büyük Çınarlıspor 1 puanla 12’nci sırada yer alırken, Şarköyspor ise 3 puanla 10’uncu sıraya yükseldi.

1461 KARADENİZSPOR FARKLI KAZANDI

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de 1461 Karadenizspor Muratlı deplasmanında Aşağı Sevindikspor’a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk devresi Ceyhu’un attığı golle 1-0 1461 Karadenizspor’un üstünlüğü ile geçilirken, Aşağı Sevindikspor’dan Ender 24.dakikada kırmızı kart gördü. Rakibinin eksik olmasını iyi değerlendiren konuk ekip 52’inci dakikada Cihan’ın ayağından bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. Aşağı Sevindikspor’da 55’inci dakikada Bilal kırmızı kart görerek takımını dokuz kişi bıraktı. Maçın kalan dakikalarında Cevdet ve Ogün ile goller bulan  1461 Karadenizspor karşılaşmadan da 4-1 galip ayrılmasını bildi.  Aşağı Sevindiklispor bu mağlubiyetle 4 puanda kalarak 8’insi sırada yer alırken, 1461 Karadenizspor ise puanını 6’ya çıkararak puan cetvelinde 5’inci sıraya yerleşti.

ERGENE BAY GEÇTİ

4’üncü hafta sona erdiğinde Çorlu Kültürspor 12 puanla liderliğini korudu. Haftayı BAY geçen Ergene Belediyespr ise son sırada kaldı. Ligin en çok gol atan takımı 13 golle Çorlu Kültürspor olurken, en az gol atan takımı ise 1’er golle Saray Belediyespor ile Ergene Belediyespor oldu. Ligin en çok gol yiyen takımı 12 golle Büyük Çınarlıspor olurken, en az golü ise 1 golle 1911 Çerkezköyspor oldu.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10