Sitespor U-17 evinde kayıplarda

Tekirdağ U-17 Ligi C Grubu'nda mücadele eden Sitespor U-17 Futbol Takımı evinde Saray Belediyespor U-17 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaş

15.11.2015 15:17:00 0
Sitespor U-17 evinde kayıplarda

Karşılaşma 14 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’da Kapaklı Futbol Sahası’nda başladı. Sitespor U-17 Takımı’nın “Yusuf Emç (49), Niyazi Arzık (2), Can Öztürk (3), Burak Kalkan (4), Burak Erişmiş (5), Semih Sevinç (6), Nurullah Demirkaya (7), Furkan Köse (8), Ceyhun Büyükikiz (9), Ozan Aşık (10) ve Doğan Ayaz (11)” on biri ile çıktığı karşılaşmaya Saray Belediyespor U-17 futbol takımı ise “Gökay Karaman (12), Zafer Berke Yalçın (2), Tugay Çoban (3), Berke Vatansever (4), Mehmet Burak Kaplan (5), Umur Üstünoğlu (6), Enis İnandım (7), Efecan Türkileri (8), Bora Kubilay (9), Metehan Ceylan (10) ve Ramazan Azbay (11)” on biri ile sahaya çıktı. 

SİTESPOR İYİ BAŞLADI

Orhan Eser, Doğukan İnce ve Samet Şahin hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya Saray Belediyespor’un vuruşu ile başlandı. İlk dakikalarda iki takımda temkinli olurken ilerleyen bölümlerde Sitespor U-17  Futbol Takımı ataklarını sıklaştırdı. Nurullah’ın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Ceyhun’un sert şutu kaleciden döndü. Pozisyonun devamında ceza sahası dışında topla buluşan Ceyhun’un sert şutu bu kez az farkla auta çıktı. 

 

SARAY İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI

Kontra atak bir futbol sergileyen konuk ekip Saray Belediyespor U-17  Futbol Takımı golü erken buldu. 12’inci dakikada Sitespor U-17  Futbol Takımı savunmasını az adamla yakalayan Saray belediyespor Enis ile golü bularak öne geçti. Karşılaşmada mağlup duruma düşen Sitespor U-17  Futbol Takımı kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. 15’inci dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Ceyhun’un sert şutunu kaleci Gökay kornere gönderdi. Karşılaşmanın ilk yarısında kalan dakikalarda Sitespor beraberlik golü için rakip kaleye yüklenirken, 1-0 önde olan Saray Belediyespor ise kontrollü bir oyunla skoru korumaya ve kontra ataklarla aradaki farkı ikiye çıkarmaya çalıştı.Karşılaşmanın 32’inci dakikasında Ceyhun’un pasında topla buluşan Furkan’ın vuruşu ağlara gitti. Ancak karşılaşmanın hakemi pozisyonu ofsayt olarak değerlendirdi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Saray Belediyepor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.   

SARAY GALİBİYET İLE AYRILDI

Karşılaşmanın ikinci yarısına Saray Belediyespor çok hızlı başladı. Sağ kanattan aldığı topla ilerleyen Enis’in ortası, Sitespor defansından sekti. Topu iyi takip eden Bora’nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu ve Saray Belediyespor aradaki farkı ikiye çıkardı. Kalesinde ikinci golü de gören Sitespor U-17  Futbol Takımı kalan dakikalarda farkı indirmeye çalıştı. 71’inci dakikada etkili gelen Sitespor U-17  Futbol Takımı penaltı vuruşu kazandı. Topun başına geçen Ceyhun topu ağlara göndererek skoru 1-2’ye getirdi. Farkın bire inmesi ile birlikte karşılaşmada heyecan arttı. Sitespor U-17  Futbol Takımı kalan dakikalarda beraberlik için yüklense de istediğini elde edemedi. Kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca maç da 2-1 Saray Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi. 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10