Her saat başı Avcılar'a seferler düzenlenecek

Merkezi İstanbul Avcılar'da bulunan Çerkez Tur, ilk şubesini Hayri Batur Caddesi'nde açtı. Cumartesi günü saat 13.00'da düzenlenen açılış törenine şirket ortakları Hüseyin Rişvan,

Çerkezköy 15.11.2015 15:54:00 0
Her saat başı Avcılar

Açılış kurdelesinin kesimi öncesinde konuşan Çerkez Tur işletmesi ortaklarından Hüseyin Rişvan, “Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyor, açılışını yaptığımız şubemizin başta Çerkezköy olmak üzere tüm bölgeye hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. Çerkezköy’de eski otogar karşısında faaliyet gösterecek olan Çerkez Tur işletmesi ortaklarından ve Ak Parti Marmara Ereğlisi İlçe eski Başkanlarından Hüseyin Necdet Yılmaz da yaptığı konuşmada, “Rabbim bizi çıktığımız bu yolda muvaffak eylesin. Açılışını yaptığımız işletmemiz tüm bölgemize hayırlı olsun” dedi. Konuşmaların ardından 4 ortak birlikte açılış kurdelesini kestiler.

 

ÇERKEZKÖY AVCILAR ARASI TOPLU ULAŞIM YAPILACAK
İlk etapta 8 araçla faaliyete başlayacaklarını ifade eden Çerkez Tur işletmesi ortaklarından Hüseyin Rişvan, “Merkezimiz İstanbul Avcılar Torium Alışveriş Merkezi’nde bulunuyor. Biz yaklaşık 15 yıldır turizm sektörü içindeyiz. Farklı firmalarla bugüne kadar faaliyetlerimizi sürdürdük. Şimdi de Çerkez Tur adı altında Çerkezköy-Avcılar arasında grup toplu taşımacılığı yapacağız. Her saat başı Avcılar’dan Çerkezköy’e, Çerkezköy’den de Avcılar’a seferlerimiz olacaktır” diye konuştu.

Açılış kurdelesinin kesiminin ardından davetlilere ikramda bulunuldu.
Haber / Ragip KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10