Milletvekillerimiz böyle yemin etti!

Tekirdağ Milletvekilleri, TBMM'nin 26'ncı Dönem Yemin Töreni'nde isim sırasına göre gürsüye gelerek, yemin ederek görevlerine başladı. TBMM Başkanlığını geçici olarak en yaşlı üy

Tekirdağ 18.11.2015 17:55:00 0
Milletvekillerimiz  böyle yemin etti!

Tekirdağ milletvekillerine yemin sırası önceki gece saat 23.35'te geldi. İlk kürsüye, soy ismine göre AK Partili Metin Akgün çağırıldı. Diğer milletvekillerimize göre 26. Dönem’de ilk kez Genel Kurul Salonu'na gelen Akgün, gür bir sesle Meclis yeminini yaptı. Akgün'ü AK Parti sıralarından büyük bir alkış geldi.

İKİNCİ SIRADA AYŞE DOĞAN YEMİN ETTİ

Akgün’ün ardından kürsüye bu kez bir başka Ak Parti Milletvekili Ayşe Doğan geldi. Doğan, 5 ay süren 25. Dönem Milletvekili olması nedeniyle Meclis Genel Kurulu’nda ikinci kez yemin eden milletvekilleri arasında oldu. Doğan'ın yemin metnini okuduğu sırada heyecanlı olması dikkat çekti. 

ÜCÜNCÜ SIRADA CHP’Lİ KÖPRÜLÜ YEMİN ETTİ

Ak Partili Ayşe Doğan’ın ardından bu kez  24-25 ve 26. dönem milletvekili olan CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü kürsüye gelerek, üçüncü kez Meclis kürsüsünden yemin eden milletvekili oldu. 

EN TECRÜBELİ ÖZTRAK

Ardından ise kürsüye 23. dönemde meclise giren ve 4. dönemini geçirecek olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak kürsüye davet edildi. Öztrak, tecrübesiyle dikkat çekti.

YEL’DEN GENEL KURUL’A BAŞ SELAMI

Daha sonra 5 ay süren 25. Dönem de ilk kez milletvekili seçilen AK Partili Mustafa Yel kürsüye gelerek yemin etti. Yel, yemin metnini okuduktan sonra Genel Kurul’u başı ile selamlayarak kürsüden ayrıldı.

 

SON OLARAK YÜCEER YEMİN ETTİ
Soy isim sırasına göre kürsüye davet edilen Tekirdağ milletvekillerinden CHP'li Candan Yüceer son yemin eden milletvekilimiz oldu.  3. kez Genel Kurul kürsüsünden milletvekili yemini yapan Yüceer, ilk kez 24. dönem de milletvekili olmuştu.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10