ÇOSB enerji maliyetini düşürmek için harekete geçti

Bünyesindeki katılımcıların üretim maliyetlerini düşürmek için çalışmalarına devam eden Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, bu kapsamda önemli bir çalışmayı daha hayata ge

Çerkezköy 19.11.2015 15:08:00 0
ÇOSB enerji maliyetini düşürmek için harekete geçti

Hayata geçmesiyle birlikte, katılımcılarının enerji maliyetlerini yüzde 24 oranında düşürecek kömürle çalışan buhar üretim tesisi için ÇOSB Yönetim Kurulu çalışmalarına devam ediyor. Kömürle çalışacak buhar üretim tesisi için ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Başkan Vekili Natan Yakuppur ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Aktaş’tan kurulması planlanan tesisin kömür tedariki konusunda görüş alış verişinde bulunan ÇOSB heyeti oldukça verimli bir ziyareti gerçekleştirmiş oldu.

YÜZDE 24 ORANINDA DAHA UYGUN

Çalışmayla ilgili konuşan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, “Her konuda öncü ve örnek OSB olan ÇOSB, ucuz enerji maliyeti konusunda da üzerine düşeni yapmak için kolları sıvadı. Yapacağımız yeni yatırımlarla katılımcılarımıza büyük oranda katkıda bulunacağımıza inanıyoruz. Bu tesisle birlikte ÇOSB’deki katılımcıların enerji maliyeti dışardaki sanayicilere göre yüzde 24 oranında daha uygun olacak” diye konuştu.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10