Benzin Cafe açıldı

1911 Çerkezköyspor'un başarılı file bekçisi Sedat Çolak ile Ferhat Taban'ın işletmecisi olduğu Benzin Cafe açıldı. Benzin Cafe'nin açılışına yoğun bir katılım gerçek

Çerkezköy 23.11.2015 11:07:00 0
Benzin Cafe açıldı

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi Özel Optimed Hastanesi arkasında faaliyet gösteren Benzin Cafe hizmete girdi. Amaçlarının Çerkezköy’de insanların güzel vakit geçirebilecekleri nezih bir ortam oluşturmak olduğunu anlatan  Sedat Çolak ve Ferhat Taban, “İşletmemiz 600 metrekare kapalı alana sahiptir. 20 personelle 3 Ekim tarihinde faaliyete başlamıştık. Fakat açılış törenini yapmak bugüne kısmet oldu” diye konuştu.

 Bütün sıcak ve soğuk içecek çeşitlerinin bulunduğunu hatırlatan işletmeciler Sedat Çolak ve Ferhat Taban, müşterilerine dünya mutfağından lezzetler, Branch, alkol çeşitleri, Lig TV, Tivibu, Kareoke, Nargile gibi her türlü hizmeti sunduklarını kaydetti. Çolak ve Taban, kendileri için en önemli olanın müşteri memnuniyeti olduğunu kaydetti.   

KURBAN KESİLEREK AÇILIŞ YAPILDI
Benzin Cafe’nin açılışı kurban kesilerek yapıldı. Kurban kesiminin ardından konuşan Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, “Çerkezköy her geçen gün büyüyor. Büyürken yatırımcıların da dikkatini çekiyor. Genç kardeşlerimiz de bu güzel mekanı Çerkezköy’e kazandırarak hem birçok insana istihdam sağladılar, hem de bölge halkının güzel vakit geçirebileceği bir işletmeyi Çerkezköy’e kazandırdılar” dedi. Daha sonra açılış kurdelası kesilerek, davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Açılış törenine Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Serdar Ürkmez ve Binali Etyemez, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları eski Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Belediye eski Meclis Üyesi Demet Eroğlu, Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10