Kozuva'ya 'Rol Model' ziyareti

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünün Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 'Yalnız Değilim' projesi 'Rol Model' ziyaretleri kapsamınd

Çerkezköy 23.11.2015 17:30:00 0
Kozuva

Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi 10.sınıf öğrencileri, Kozuva’ya iş hayatıyla ilgili sorular yöneltirken, Başkan Kozuva da tüm sorulara samimi cevaplar verdi. Daha önce Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Kaymakam Metin Kubilay’a ‘Rol Model’ ziyaretinde bulunmuştu.

KOZUVA’YI ZİYARET ETTİLER

Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi 10.sınıf öğrencileri, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘Yalnız Değilim’ projesi kapsamında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’yı ziyaret etti. Ziyarette öğrencilere, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Danışmaz, Yusuf Hayri, Okul Müdürü Süleyman Berk, Müdür Yardımcısı Tuba Çakmak ve Toplum Destekli Polis Büro Amirliği Polis Memuru Polat İnce eşlik ederken, konukları ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva karşıladı.

ROL MODEL ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Yalnız Değilim projesi – Rol Model ziyaretleri ile ilgili kısaca bilgi veren Okul Müdürü Süleyman Berk, öğrencilerin proje kapsamında çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ettiğini ve yetkililerden kurumlarla ilgili bilgi aldıklarını ifade ederek, “Siz de öğrencilerimiz için rol modelsiniz. Bu kapsamda sizleri de ziyaret edip, tecrübelerinizi öğrencilerimizle paylaşmanızı istedik” dedi. Ziyaretten ötürü çok memnun olduğunu vurgulayan Süleyman Kozuva, öğrencilere teşekkür ederken, eğitim kendileri için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, ÇTSO’nun da eğitime verdiği desteklerden bahsetti.

KOZUVA ÖĞRENCİLERE SAMİMİ CEVAPLAR VERDİ

Öğrenciler, ziyaret esnasında Kozuva’ya iş hayatıyla ilgili sorular yöneltirken, Kozuva da tüm soruları içtenlikle yanıtladı. Konuşmasında ilk olarak kendini tanıtan Süleyman Kozuva, ÇTSO’daki Başkanlık süreci, iş yaşamı, karşılaştığı zorluklara da değinirken, öğrencilere birçok nasihatte bulundu. 12 yaşından beri ticaret hayatının içinde olduğunu belirten Kozuva, “Umuyorum ileride sizleri de çok iyi yerlerde görürüz. Bunun anahtarı çok çalışmak ve asla yılmamak. Her zaman dürüst olun. Zor diye bir şey yoktur. Belki geç olur ama her şeyi yapabilirsiniz. Zenginliğin gelip geçici olduğunu da unutmayın. Sağlığınızın da kıymetini bilin” diye konuştu. Bir saat süren ziyaret sonunda, öğrenciler Kozuva’yla hatıra fotoğrafı çekilirken, Kozuva da öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10