15 yaşındaki kız iki haftadır kayıp

Büyükçavuşlu Köyü'nde yaşayan Hüseyin Biçici, 15 yaşındaki kızı Gamze Biçici'den iki haftadır haber alamadıklarını söyledi. Üzüntülü baba Hüseyin Biçici, "Kı

Çerkezköy 23.11.2015 17:41:00 0
15 yaşındaki kız iki haftadır kayıp

İstanbul’un Silivri ilçesine bağlı Büyükçavuşlu Köyü’nde yaşayan Biçici Ailesi, her yerde 10 Kasım Salı gününden beri haber alamadıkları kızları Gamze Biçici’yi arıyor. Kızının iki hafta önce kayıplara karıştığını dile getiren Hüseyin Biçici, “Kızımı en son 10 Kasım günü gördüm. Evde ayağına çivi batmıştı. Sağlık Ocağı’na gitti. Eve döndüğünde Sağlık Ocağı’ndaki hemşirenin izinli olduğunu ve kendisine müdahale edilmediğini söyledi. Sonra bende ona yol parası vererek Çerkezköy’e Devlet Hastanesi’ne yolladım. Saat 14.30 sıralarında Çerkezköy’den döndü. Bu sırada ben hayvanları otlatmaya çıkmıştım. Kızım, ben yokken evdeki eşyalarını toplayıp tekrar evden ayrılarak Çerkezköy’e gitmiş”dedi.
BEN EVDEN KAÇTIM DİYE ARKADAŞINA MESAJ ATMIŞ
O gün kızının gece eve gelmediğini belirten Baba Hüseyin Biçici, sabah erkenden Çerkezköy’e gelerek burada kızını aradığını söyledi. Biçici, “Çerkezköy’e gelerek kızımın arkadaşlarıyla görüşüp, onu aramaya başladım. Çerkezköy Devlet Hastanesi yanında kızımın arkadaşlarını buldum. Kızım onlara ‘Kankim ben sokakta kaldım, evden kaçtım, gel beni al’ diye mesaj atmış.

Arkadaşlarından biri kızımla buluşup onu evlerine götürmüş. Arkadaşının babası da haber vermek için bizim numaramızı isteyince, kızım bizim telefon numaralarımızı ezbere bilmediğini söylemiş. Arkadaşının babası da ‘Bu şekilde ben seni kabul edemem’ diyerek kızımı göndermiş” diye konuştu.

MÜGE ANLI’NIN PROGRAMINA BAŞVURDUM
Kızının bir an önce bulunması için polise ve Jandarmaya başvurduğunu anlatan acılı baba Hüseyin biçici, “Kızım en son 13 Kasım Cuma günü Çerkezköy ilçe merkezinde başka bir arkadaşı tarafından görülmüş. İki haftadır her yerde kızımı arıyorum. Hatta kızımı bulmak için Müge Anlı’nın programına bile başvurdum. Oradan da haber bekliyorum. Kızım sağ mı, ölü mü bilmiyorum. Ailece çok üzgünüz ve bir an önce kızımıza kavuşmak istiyoruz”dedi. Elinde fotoğraf kızını aramaya koyulan Hüseyin Biçici, kızını görenlerin hemen polisi aramalarını istedi.

Haber / Ragip KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10