Özel okulda öğretmenler günü…

Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde düzenlenen bir törenle öğretmenler günü kutlandı.

Çerkezköy 25.11.2015 16:53:00 0
Özel okulda öğretmenler günü…

Okulun yaptıran hayırsever işadamı Serkan Karagöz, düzenlenen öğretmenler günü etkinliğinde, kısa bir konuşma yaparak, “Öğretmenlerimiz yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımızı özverili şekilde hayata hazırlamakta ve onların daha iyi yerlere gelmesi için caba sarf etmektedirler. Bu nedenle her bir öğretmenimiz bizim için önemelidir. Öğretmen yön veren eğiten, öğretendir. Kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.”diye konuştu.

BAŞARI YAŞAMAKLA SAĞLANIR

Ardından okulun en yaşlı ve 28 yıllık öğretmeni olan Muzaffer Arslan bir konuşma yaptı. Aslan, “Mesleğime ilk günkü gibi heyecanla devam etmenin mutluluğu ve onurunu yaşıyorum.

Yetiştirdiğim öğrenciler arasında arka sıralara oturarak derslere katılmayanlar bu gün yüksek mevkilerde olması bizi mutlu ediyor. Çok başarılı olan bazı öğrencilerimiz ise istenilen yerlere sahip değiller. Sınıf içinde mutlaka öğrenciye söz hakkı verilmeli. Başarı söz hakkı verilerek sağlanır. Her insanı birey olarak düşüneceğiz. Makamı mevki ne olduğu önemli değil en başarılı olanda bizim olmayanda bizim. Başarı yaşamakla sağlanır.”dedi.

Konuşması sonrasında Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz ve Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Seval Çetin tarafından öğretmenlere çeşitli hediyeler verildi. Ardından da okul önünde günün anısına toplu bir fotoğraf çekildi. Programa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da katıldı.

Haber/Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10