Çerkezköy şehitliği yenileniyor

Çerkezköy Belediyesi şehitlikte genişletme çalışmaları başlattı. İstasyon Mahallesi'ndeki şehitlikte başlatılan çalışmalar kapsamında depo ve gasilhane yıkımı gerçekleşti.

Çerkezköy 26.11.2015 15:43:00 0
Çerkezköy şehitliği yenileniyor

Şehitlikte yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak İstasyon Mezarlığı’ndaki şehitlik alanının genişletilmesi ve modernize edilmesi amacıyla düğmeye bastık. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri proje kapsamında çalışmalarına başladı.

İlk etapta İstasyon Mezarlığımız içinde bulunan gasilhane ve depolar yıkılarak, alanda temizlik çalışması gerçekleştirilecek. Yıkılan gasilhane yerine Büyükşehir Belediyemiz tarafından ilçemize modern bir morg kazandırılacak.” diye konuştu.

ETKİNLİKLER DAHA RAHAT YAPILACAK
Temizlik çalışmalarının ardından Şehitlik önünde platform oluşturulacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Şehitlerimiz ile ilgili törenlerimizde mevcut alan yetersiz kalıyordu.

Bu sayede anma programları ve törenlerimiz, daha rahat bir ortamda, çok daha güzel bir şekilde gerçekleştirilebilecek. Bununla birlikte Şehitliğimiz çok daha güzel bir görünüme kavuşturulacak” dedi.
Haber / Ragip KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10