Çerkezköy'ü temsil edecekler

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları ekibi, Balkan Halk Dansları Yarışması'na katılacak. Bulgaristan'da düzenlenecek olan yarışma için bugün Halk Oyunları Ekibi, saat 05.00'da ilÃ

Çerkezköy 27.11.2015 16:46:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde çalışmalarını sürdüren eğitmenler Halk Oyunları ekibi, öğretmen, mühendis, esnaf, memur ve sağlık gibi farklı sektörlerde çalışan kişilerden oluşuyor. Halk Oyunları ekibi, Serhat Ayaz ve Nurşah Ayten öncülüğünde çalışıyor. Burhan Öztürk’ün de düzenlemeden sorumlu olduğu 30 kişilik Halk Oyunları ekibi, 29 Kasım Pazar günü Bulgaristan’da gerçekleştirilecek olan Balkan Halk Dansları yarışmasına katılacak.

HALK EĞİTİMİ MÜDÜRÜ AKMAN BAŞARI DİLEDİ
Balkan Halk Dansları yarışmasının Avrupa Folklor Festivaller Federasyonu Birliği tarafından organize edildiğini belirten Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, “Halk Oyunları ekibimiz bu önemli organizasyonda ilçemizi başarıyla temsil edecektir. Kendilerine şimdiden başarılar diliyorum”dedi.

SABAH 05.00’DA YOLA ÇIKACAKLAR
Yarışma öncesi son provasını Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştiren Halk Oyunları ekibi, 28 bugün sabah saat 05.00’da Belediye Meydanı’ndan Bulgaristan’a doğru hareket edecek. Tamamen kendi imkanları ile Bulgaristan’daki yarışmaya katılarak, Çerkezköy’ü temsil edecek olan ekip, 29 Kasım Pazar akşamı da geri dönecek.
Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10