Kapaklı Polisi bir uyuşturucu tacirini daha yakaladı

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hakkında yakalama emri bulunan şüpheliyi yakalarken, evinde yaptığı aramda bulunan çok sayıda suç unsuruna el koydu.

Kapaklı 27.11.2015 17:00:00 0
Kapaklı Polisi bir uyuşturucu tacirini daha yakaladı

Uyuşturucu imal etmek ve uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aranan ve hakkında yakalama emri bulunan Sami Yıldız adlı şüpheli, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen başarılı operasyon sonrası kıskıvrak yakalandı.

TUTUKLANDI

Şüphelinin içinde bulunduğu otomobili tespit eden polis, bir süre takip ettikten sonra aracı İnönü Mahallesi’nde durdurdu. Gözaltına alının şüpheli, ifadesinin alınmasının ardından sağlık kontrolü için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Daha sonra Adliyeye sevk edilen Sami Yıldız adlı şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.
SAHTE TARİHİ ESER DE BULUNDU
Polis, şüphelinin evinde yapılan aramalarda 3 adet sahte tarihi eser, 5 adet bıçak, 1 adet pompalı tüfek, 9 adet fişek ve 147 gram da esrar ele geçirildi. Ayrıca şüphelinin içinde yakalandığı otomobile de “Ruhsatsız ve ehliyetsiz araç kullanmak”dan 3 bin 400 TL ceza kesildi.
Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10