6 aylık bebek bu hale geldi

Çorlu'da oturan 37 yaşındaki Mesut ve görme engelli 35 yaşındaki Gülsüm Pehlivan çiftinin ikinci çocukları olan Alparslan bebeğin geçen 23 Kasım günü vücudunda alerji oluştu.

Çorlu 29.11.2015 19:13:00 0
6 aylık bebek bu hale geldi

Pehlivan çifti bebeklerini Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan tahlillerin ardından cilt hastalıkları uzmanı Dr. S.Ç., krem ve damla tedavisi vererek bebeği eve gönderdi. Baba Mesut Pehlivan, doktorun verdiği ilaçları bebeğin alerji olan yerlere sürdüğünde yanık derecesinde kızarıklıklar ve yaralar meydana geldiğini öne sürdü.Yeniden Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürdükleri 6 aylık bebek bu kez Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek Çocuk Yoğun Bakım ünitesine alındı.

SAVCILIĞA ŞİKAYET ETTİ

Çorlu Devlet Hastanesi'ndeki uzman doktor S.Ç.'nin bebeğine yanlış tedavi uyguladığını öne süren baba Mesut Pehlivan, savcılığa doktor hakkında suç duyurusunda bulundu. Baba Pehlivan, "Benim içim yanıyor. Oğlumun sağlığına kavuşmasını istiyorum. Bizim içimiz yandı başkalarının yanmamasın" dedi.
Alparslan bebek ise 5 gündür tutulduğu Çocuk yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor. Ancak bebeğin rahatsızlığı ve vücudunda oluşan yaraların nedeni henüz tespit edilmedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10