Kaymakam Gürbüz'den başarıya ödül

Kapaklı'dan Marmaraereğlisi'nde düzenlenen Satranç Turnuvası'na katılan ve dereceye giren öğrenciler, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz tarafından altınla ödüllendirildi.

30.11.2015 16:28:00 0
Kaymakam Gürbüz

Marmaraereğlisi Düğün Salonu’nda düzenlenen Tekirdağ Satranç İl Birinciliği Turnuvasında  Küçükler (9-12 Yaş) ve Yıldızlar (13-18 yaş) Genel ve Kızlar kategorilerinde toplam 168 sporcu yarıştı. Kapaklı'yı temsilen turnuvaya farklı okullardan toplam 17 öğrenci katıldı ve iki birincilik bir de ikincilik elde etti. Dereceye giren öğrencileri Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz kabul etti.

ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ
Öğrencilerin ödüllendirileceği Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz'ün kabulüne İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Kapaklı Satranç İlçe Temsilcisi Murat Bekdaş ile dereceye giren öğrenciler ve öğretmenleri katıldı. Turnuvada 11 yaş kategorisinde birinci  olan Kapaklı İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Asiye Avcı ile 13 Yaş kategorisi birincisi Yıldızkent Ortaokulu öğrencilerinden Semanur Yörük Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi. 13 Yaş kategorisinde ikinci  olan Yıldızkent Ortaokulu öğrencisi Emircan Teke ise gram altın verildi.

DAHA BÜYÜK BAŞARILAR BEKLİYORUM
Kapaklı’da Ocak ayında büyük bir satranç organizasyonu düzenleyeceklerini belirten Kaymakam Gürbüz, “Bu turnuvamıza ülkemizden büyük bir Grandmaster’ı davet edeceğiz. Kendisi çocuklarımızla sohbet edecek, turnuvamızda da gösteri maçları yapacak. Çocuklarımızın kendisinden öğreneceği çok şey olacağına inanıyorum” dedi. Dereceye giren öğrencileri tebrik eden Kaymakam Gürbüz, “Bundan sonraki süreçte öğrencilerimizden çok daha büyük başarılar bekliyorum” dedi.
ifadelerini kullandı.
Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10