Doğum günlerini kutladılar

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nde Kasım ayında doğum günü olan 50 dernek üyesi için doğum günü partisi düzenledi. Her ay bir sponsorun katkısıyla kutlanan doğum günü etkinliğin

Kapaklı 30.11.2015 17:22:00 0
Doğum günlerini kutladılar

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nde, Kasım ayında doğum günü olan 50 dernek üyesi için parti düzenlendi. Her ay bir sponsorun desteğiyle düzenlenen doğum günü kutlamalarının bu ayki sponsoru Çerkezköylü iş adamlarından Kenan Tatlı oldu. Dernek Konferans salonunda düzenlenen doğum günü kutlamasında konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, “Derneğimiz üyelerinin doğum günü etkinliği için her ay bir hayırsever vatandaşımızın sponsor olmasından mutluluk duyuyoruz.Bu ayki doğum günü etkinliğimizin sponsorluğunu ilçemiz iş adamlarından Kenan tatlı üstlendi kendisine dernek yönetimi ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum.”dedi.

HER BİREY POTANSİYEL BİR ENGELLİ

Her bireyin potansiyel bir engelli olduğunu ve bu nedenle insanın başına ne zaman ne geleceğinin belli olmadığını belirten işadamı Kenan Tatlı, “Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubemiz Türkiye ‘de bir ilki başlatarak yaklaşık 3 yıldan bu yana aralıksız olarak her ay düzenlediği doğum günü etkinliklerini ilgiyle takip ediyorum. Benimde bu çorbada tuzum bulunsun istedim ve Kasım ayı doğum günü etkinliğine sponsor oldum. İyi ki olmuşum. Çok güzel bir birliktelik ve beraberlik gördüm. Engelli vatandaşlarımızın mutluluklarını görmek insana büyük bir ferahlık veriyor.Bu gibi etkinliklere herkesin ve her kesimin sponsor olması lazım."dedi.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Konuşmaların ardından, engelli vatandaşlarla birlikte Çetinkaya, Tatlı ve doğum günü olan dernek üyeleri birlikte doğum günü pastasını kestiler. Ardından yapılan canlı müzik eşliğinde  engelli vatandaşlar aileleriyle ve dernek yöneticileriyle birlikte halaylar çekerek gönüllerince eğlendi.
Haber/Ahmet KILAVUZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10