Türkiye'nin desteğiyle ayaktalar

Suriye'nin Türkiye sınırındaki Bayırbucak Türkmenlerin bulunduğu bölgede Türkmenlere destek için Beşer Molla'nın komutasındaki 2. Sahil Tümen Komutanlığı'na gönüllü olarak katılan ve 7 aydı

Çerkezköy 2.12.2015 17:09:00 0
Türkiye

Çerkezköy'de yaşayan AK Parti Kapaklı Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Emrah Çelik, Türkmen Dağı'ndaki Bayırbucak bölgesindeki Türkmenlere karşı yapılan saldırılarda Türkmenlerin yanında olmak için geçtiğimiz 10 Haziran'da Türkmen Dağı 2. Sahil Tümeni'ne katıldı. Burada Çelik, Türkmen askerler ile birlikte İran, Rusya ve Suriye rejimi tarafından yapılan saldırılara cephede karşılık veriyor. Yaklaşık 7 aydır burada savaşan Çelik, Türkmenlerin zor şartlarda yaşadığını söyledi.

 Bir süre önce ailesini görmek için Çerkezköy'e gelen ve tekrar Bayırsucak Türkmenlerine destek için cepheye giden Emrah Çelik, burada arkadaşları ile birlikte çektiği görüntü ile yardım gönderen Türk halkına teşekkür etti. Çekilen videoda Türklere teşekkür eden Çelik, “Bizler Bayırbucak Türkmen Dağı’nın mücahitleri olarak, şu anki gıdalarımızı Türk halkından almış bulunmaktayız. Bu gıdaları, Türkiye’nin ikinci Çanakkale'si olan Kızıldağ’daki mücahitlerimize gönderiyoruz” dedi.

HEPİMİZİN MÜCADELESİ
Çelik, “Bu gıdaları bizleri düşünerek gönderen tüm Türk vatandaşlarına teşekkür ediyoruz. Davamız bir, Allah birdir. Türk halkına selam olsun” diye konuştu. Çelik, “Allah bu davada zaferi bize nasip edecek inşallah. Bu dava, bu mücadele hepimizindir” dedi.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10