Top bile oynarım

Soğuk algınlığı şikayeti ile gittiği Çerkezköy İrmet Hospital'de açık kalp ameliyatı yapılmasına karar verilen ve hastanenin ilk açık kalp ameliyatını gerçekleştirdiği 54 yaşındaki B

Çerkezköy 2.12.2015 17:16:00 0
Top bile oynarım

Geçtiğimiz hafta Çerkezköy İrmet Hospital'de gerçekleştirilen ilk açık ameliyatının hastası 54 yaşındaki Bünyamin Çetinkaya, tedavisinin ardından taburcu oldu. Sağlığının çok iyi olduğunu belirten Çetinkaya, ameliyat ekibine teşekkür etti. Çetinkaya, kendisini sağlığına kavuştuktan  sonra 30 yaş gençleşmiş hissettiğini söyledi.

Soğuk algınlığı şikayeti ile hastaneye geldiğini belirten Bünyamin Çetinkaya, “Burada yapılan ilk müdahalenin ardından kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Orhan Coşkun'a yönlendirildim. Coşkun, grip olmadığımı belirtti ve benim acilen açık kalp ameliyatı olmam gerektiğini söyledi. Yapılan testlerin ardından sabah 08.00'de ameliyata girdim ve operasyon 4 saat sürdü."dedi.
30 YAŞ GENÇLEŞTİM
Sağlığının yerinde olduğunu belirten Çetinkaya, "Turp gibiyim ve kendimi 30 yaş gençleşmiş hissediyorum. Top dahi oynayabilirim. Beni ameliyat eden başta Op.Dr. Orhan Coşkun olmak üzere tüm hastane personeline çok teşekkür ediyorum."dedi.Eşi Mukadder Çetinkaya ise, eşimi sağlığına kavuşturan doktor ve hastane çalışanlarına teşekkür etti.
BİZİM GÖREVİMİZ
Hastaları sağlığına kavuşturmak için çalıştıklarını belirten Op.Dr. Orhan Coşkun, "Hastalarımızı sağlıklarına kavuşturmak bizlerin görevi.Bu tür ameliyatlardan vatandaşlarımız korkmamalı.Biz hastalarımızı sağlıklarına kavuşması için gerekeni yapıyoruz.”dedi.
Çerkezköy Haber

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10