Ah bir bilseler dedi, herkesi duygulandırdı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Çerkezköy Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde engelli öğrenciler etkinlik düzenlendi. Burada okulun özel öğrencileri hazırladıkl

Çerkezköy 3.12.2015 18:54:00 0
Ah bir bilseler dedi, herkesi duygulandırdı

Programa, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından okul öğretmenleri Erdinç Kırış, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nin Kapaklı ve Çerkezköy’de 2 şubesiyle toplam 300 engelli öğrenciye hizmet verdiğini belirterek, "Biz diyoruz ki asıl engel karşısına bir zorluk çıkınca pes etmektir.

Bizlere her zaman destek veren Çerkezköy İlçe Kaymakamlığına, Belediye Başkanlığına ve STK’lara gönülden teşekkür ediyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli kardeşlerimizi yalnız bırakmayan herkese sonsuz saygılarımızı sunuyoruz” dedi. Ardından 8/A sınıfı öğrencisi Muhammet Eryiğit 'Bizler engelliyiz, kusurlu değil', 11-A sınıfı öğrencilerinden Merve Başak Odabaşı ise 'Bana engelli diyorlar' isimli şiirlerini okudu. Odabaşı’nın şiirinde “Ah bir bilseler su isteyemediğim için susuz uyuduğum geceleri” cümlesi herkesi duygulandırdı.

GÖSTERİ SUNDULAR

Okunan şiirlerin ardından özel öğrenciler 'Bizim renklerimiz' adlı gösteri sundu. Kültür Temel Lisesi Öğrencileri ve öğretmenleri ise kendi elleriyle hazırladıkları rüzgar güllerini engelli öğrencilere hediye etti. Okul öğretmenleri tarafından pamuk şeker dağıtılmasının ardından program sona erdi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10