Paris'te Türk Ressamlarının sergisi açılacak

Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Louvren Müzesinde her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Plastik Sanatlar Etkinliğine Türkiye Delegasyonu, sanata vermiş olduğu önem nedeniyle Süleymanpaşa Beled

Çerkezköy 8.12.2015 17:14:00 0
Paris

Yüz yıllık köklü bir geçmişe sahip olan ve bu yıl 17-20 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek sergide Süleymanpaşa Belediyesi’ni, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ve Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Engin Güleryüz temsil edecek.

SERGİYİ ÖNEMSİYORUZ
Bu sergiyi uluslararası tanıtım açısından önemsediklerini belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Biz Çağdaş Türk Ressamlar Sergisi’ni açılabilmesi için Süleymanpaşa Belediyesi olarak 24 sanatçının 24 eserini satın aldık. Bu eserlerimiz şuan da Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Binada sergilenmektedir. Süleymanpaşa Belediyesi olarak Paris’te Çağdaş Türk Ressamlarının sergisini açmaya gideceğiz. Uluslararası anlamda Süleymanpaşa İlçemizin tanıtımı anlamında bu sergiyi önemsiyoruz. Sergi açılışı kitapçığında da Süleymanpaşa Belediyesi’nin bu işe vermiş olduğu önemin ibaresi de yer almaktadır. "dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10