Çerkezköy'ün gururu oldular

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz Ekim ayında başlayan İnsan Hakları konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları sona erdi. Açıklanan sonuçlara göre düzenlene

Çerkezköy 8.12.2015 17:36:00 0
Çerkezköy

Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu öğrencilerinden Miray Sude Saz resim yarışmasında birinci olurken, Hayrabolu Melek Üner İlkokulu öğrencisi İlayda Barışan ikinci, Malkara Hacı İlbey İlkokulu öğrencisi Hamide Cilvez ise üçüncü oldu. Çerkezköy Veliköy Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Hilal Karademir’in şiir yarışmasının birincisi,Malkara Atatürk Ortaokulu öğrencisi Zeynep Esen ikinci ve Marmara Ereğlisi Süleyman Turgut Kirali Ortaokulu öğrencisi Zeynep Çebi ise üçüncülük başarısı elde etti.


ÖDÜL VERİLECEK
Diğer iki yarışmada olduğu gibi İnsan Hakları konulu kompozisyon yarışmasında da birincisi Çerkezköy’den çıktı. Özel Çerkezköy Gülerçin Anadolu Lisesi öğrencisi Yasemin Kasnak kompozisyon yarışmasında birinci, Malkara Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi öğrencisi Betül Gümüş ikinci, Saray M. Elmas Arıcı Anadolu Lisesi öğrencisi Gül Koçyiğit ise üçüncü oldu.Dereceye giren öğrenciler için yarın Tekirdağ’da ödül töreni düzenlenecek.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10