Alaca güven tazeledi

CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığı seçimine tek listeyle giren Ebru Alaca, güven tazeleyerek yeniden başkan oldu.

Çerkezköy 9.12.2015 17:30:00 0
Alaca güven tazeledi

Dün parti binasında yapılan İlçe Kadın Kolları Başkanlığı seçimine CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yönetiminin yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Seçimde, Divan Başkanlığını Çerkezköy Belediye meclis üyesi olan  CHP İlçe eski Kadın Kolları Başkanı Ayfer Dönmez, katip üyelikleri ise Kadın Kolları üyelerinden Asuman Öcel ve Nigar Soyak yaptı. Ardından Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

EN BÜYÜK ETKEN KADINLARIMIZ
Burada bir konuşma yapan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, “Sizler Atatürk’ün seçme ve seçilme hakkıyla bir araya geldiniz.CHP’li kadınlar olarak çok çalışıp ülkemize sahip çıkacağınıza yürekten inanıyoruz. 

2014 yerel seçimlerinde Çerkezköy Belediyesini kazanmamızda en büyük etken kadınlarımız olmuştur.Sizler seçimlerde bunu kanıtladınız ve 20 yıl sonra sizlerin sayesinde  belediyeyi kazandık.”dedi. Başkan Camcı’nın konuşmasının ardından faaliyet raporu okundu ve oy birliğiyle kabul edildi.

TEK LİSTE İLE GİRDİ
Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Seçime tek aday ve tek liste ile giren Alaca, yeniden CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na seçildi. Alaca Başkanlığındaki İlçe Kadın Kolları yönetimine şu isimler yer aldı. Yönetim Kurulu asil üyeleri Şahsenem Erdoğan,Hülya Girgin, Sevdiye Güç, Fikriye Kara, Sevgi Karabaş, Kadriye Öztürk,Asuman Sayar ve Tülay Şener. Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine ise Suber Yavuzcan,Gülfiye Filiz, Sevim Tan,Saime Tekemen,Meral Ayan,Zekiye Fatma Okutan,Sebahat Karabaş ve Nevriye Düzgün seçildi.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10