12 belediyeyi de alacağız

AK Parti Muratlı İlçe Dayanışma Meclisi toplantısı yapıldı. burada bir konuşma yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkan vekili Galip Öğe, "Hedefimiz yerel seçimlerde 12 belediyenin 12'sini de almak."dedi

Tekirdağ 11.12.2015 17:01:00 0
12 belediyeyi de alacağız

Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Nagihan Bayol’un yaptığı toplantıya, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Yönetimi, mahalle temsilcileri ve kadın kolları mensupları da katıldı.

TEKİRDAĞ’DA DOĞRU BİR STRATEJİ BELİRLENDİ

Açılış konuşmasını yapan Muratlı İlçe Başkanı Ali Kaplan, 1 Kasım seçimlerinde Tekirdağ’da doğru bir strateji belirlendiğini ve bu stratejinin başarısında İl Başkanı, İl Yönetimi ve SKM’nin büyük bir katkısı olduğunu ifade etti. Kaplan, "Daha çok vatandaşla iletişim yolunun önünün açıldığı seçimlerde gördük ki Tekirdağ’da Ak Parti seçimi kazanabilecek potansiyele de sahip. Bu anlamda yerel seçimlerin önemi her zamankinden daha büyük bir anlam taşıyor’ dedi.

12 BELEDİYENİN 12’SİNİ DE ALACAĞIZ

AK Parti Tekirdağ İl Başkan vekili Gali Öğe, "İl Başkanımızın bize gösterdiği hedef 12 belediyenin 12'sini de almak. Ayrıca Tekirdağ'ın gerekli yatırımları alabilmesi için mücadele etmek. Bunun için de canla başla çalışmaya devam edeceğiz' dedi. Siyasi konuşmaların ardından toplantı teşkilat çalışmalarının planlanması noktasındaki müzakerelerle devam etti.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10