Çerkezköy'ün yeni 'Mekan'ı açıldı

Hızla gelişerek büyüyen ve büyümeye bağlı olarak nüfusu da her geçen gün artan sanayi kenti Çerkezköy'e yeni mekanlar yerini alıyor.İşletmeciliğini Özer Adalı ve Nesat Küçük'ün

Çerkezköy 13.12.2015 17:38:00 0
Çerkezköy

Gazi Osman Paşa Mahallesi Mutlu Sokaktaki işyerinin açılışına CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Merkez Komutanı Piyade Binbaşı Fuat Dönmez 25. ve 26. Dönem CHP Tekirdağ Milletvekili adayı İlhami  Özcan Aygün, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut ile çok sayıda siyasi ve sivil toplum kuruluşu üyesi katıldı.

 

ÇERKEZKÖY’ÜN MEKANI HALİNE GELECEĞİNE İNANIYORUM
Açılışta konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Mekan Coffee ve Bistro’nun Çerkezköy sosyal yaşamına büyük katkı sağlayacağını ve Çerkezköy’ün mekanı haline geleceğine inandığını belirtti. Akay, "İlçemiz güzel bir işletmeye daha sahip oluyor.İlçemiz Gazi Osman Paşa Mahallesi Mutlu Sokakta bulunan buradaki işyerlerimizin daha bir canlılık kazanması için yakında bu bölgede  başlatacağımız çevre düzenlemesi çalışmalarıyla bu sokağımızda güzel bir yaşam alanı haline gelecek.Bu güzel mekanın işyeri sahipleri Özer Adalı ve Nesat Küçük başta olmak üzere ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor sahiplerine bol kazançlar diliyorum.”dedi.


GÜZELLEŞMESİNE KATKI SAĞLAYACAKTIR
CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çerkezköy’ü her gelişinde biraz daha farkındalık yaratmış  bir kent olarak gördüğünü belirterek, “Çerkezköy’ümüzün biraz daha güzelleşmesine, gelişmesine katkı sağlayacağı gibi insanlarımızın da daha sosyalleşmesi yönünde katkı sağlaması bakımından bu güzel işletmelere insanlarımız ihtiyaç duyulmaktadır. Böyle zor günlerde cesurca bir işe kalkışarak bu güzel mekanı Çerkezköy’e kazandıran değerli kardeşlerim Özer Adalı ve Nesat Küçük’e teşekkür ediyorum. Çok güzel bir işletme gerçekleştirmişler. Hayırlı olmasını diliyor bol kazançlar temenni ediyorum.”dedi. Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesini CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Merkez Komutanı Piyade Binbaşı Fuat Dönmez ve işyeri sahipleri ile diğer davetliler birlikte kesti. Daha sonra davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. İşyeri sahipleri Özer Adalı ve Nesat Küçük açılışa katılanlara, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10