Göklerin pilot adayları

Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri Günay Ödemiş ile birlikte Türk Hava Kurumu (THK) Çerkezköy Şubesini ziyaret etti.

Çerkezköy 13.12.2015 17:41:00 0
Göklerin pilot adayları

 Burada  THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, öğrencilere kurum ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zümbül, THK'nun her zaman doğru yolda ilerleyen ve amacı doğrultusunda çalışan bir kurum olduğunu belirterek, "Sizleri bu nedenle göklerde uçan birer pilot olarak  görmek isterim.
THK Çerkezköy Şubesi'nin çalışmalarını takip ettiklerini belirten Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Günay Ödemiş, “Türk Hava Kurumu kurulduğundan bu güne kadar ülkemiz havacılığının çok daha iyi yerlere gelmesi için çalıştığını biliyoruz ve görüyoruz. Özellikle THK Çerkezköy Şubesi havacılık konusunda öğrencilerin bilinçlenmesi ve yurt savunmasında havacılığa karşı ilgi duymalarını sağlaması bakımında açtığı kurslar nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bizde sizlerden aldığımız destek ve katkılarla okulumuzda havacılık çalışmalarıyla ilgili bir oda yaptık. Burada öğrencilerimiz derslerini aksatmayacakları şekilde uyguladığınız maket uçak yapma konusunda çalışmalar yaptırıyoruz.”dedi.

 

Öğrencileri kurumlarından ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, "THK, Atatürk’ün kurduğu ülkemizin çok değerli bir kurumudur. Biz halkımıza gençlerimize THK olarak havacılık konusunda neler veriliyor onların çalışmasını yapıyoruz.Bizim  işimiz yalnızda zekat ve fitre toplamak değildir.Bizim esas çalışmalarımız sizlere havacığın önemini anlatmak ve bu konuda neler yapılıyor onlar hakkında sizleri bilgilendirmek olduğu gibi gelecekte her biriniz ülkemiz için  iyi birer pilot olmasını sağlamaktır. Bizim tüm kurslarımız ücretsizdir.Sizlerinde havacılık konusunda okulunuzda yapmış olduğunuz çalışmalara  yardımcı olan değerli öğretmenlerinizden olan Günay Ödemiş önderliğindeki çalışmalarınız sayesinde yaptığınız model uçak çalışması nedeniylede sizleri tebrik ediyorum. THK, her zaman doğru yolda ilerleyen ve amacı doğrultusunda çalışan bir kurumdur.Sizleri bu nedenle göklerde uçan birer pilot olarak  görmek isterim.Sizlerin bu çalışmalarınız bir havacılık başlangıcı çalışmasıdır.”dedi.
Başkan Zümbül daha sonra THK çalışmaları hakkında öğrencileri detaylı şekilde bilgilendirdi.
Haber/Ahmet KILAVUZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10