Akay: Hedef, tekelleşmenin önüne geçmek

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Büyükşehir Belediyesi Meclisi Üyesi Nedim Yılancı Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek, servisçilerle sohbet ett

Çerkezköy 15.12.2015 17:09:00 0
Akay: Hedef, tekelleşmenin önüne geçmek

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, ziyareten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tanyeri, "Hiç bir siyasi görüş belirtmeden bizlere kim sahip çıkıyorsa,biz onların yanındayız.Yanlarında olmayı da sürdüreceğiz. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin plakalar ile ilgili ihale kakarı bizleri çok memnun etti. Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak il genelinde başlattığımız oda kurma çalışmalarımızda son aşamaya gelindi.İnşallah yeni yılın ilk aylarında da odamızı kurmuş olacağız."dedi.
SİYASET GÖZETMİYORUZ
Çalışmalarında siyaset gözetmediklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Esas olan sizlerin hak ve hukukunu korumak adına çalışmamızdır. Biliyorsunuz artık Büyükşehir olduk ve UKOME’de kuruldu. Burada temel hedef servisçilikteki tekelleşmenin önüne geçmek.Sizler yıllardır bu meslektesiniz ve bu mesleğin tozunu yutuyorsunuz, ekmeğini yiyenlersiniz ve sizlerinde hakkını korumak bizim üzerimize düşen görevdir.Bu güne kadar bu yönde de sizlerin hak ve hukukunu korumak için çalışmalar yaptık ve bundan böylede çalışacağız.Yapılan çalışmalar sonunda da plakalar ihale aşamasına geldi.30 Aralık’ta ihaleye çıkacak.Servisçilikte de ağırlıklı olan yer ilimizde Çerkezköy.Servisçilikte bölgeleşmenin çıkması içinde yaptığımız çalışmalar sonunda bu kararı Büyükşehir Belediye Meclisinden Çerkezköy Belediye Meclisi üyesi arkadaşlarımızla birlikte verdiğimiz önerge sonucunda gerçekleşti. Ekim ayında Kapaklı'da yapılan toplantıda bölgeleşme kararı alındı.Büyükşehir Belediye Meclisimizde aldığı bu karar ile hak yerini buldu.Aralık ayı toplantısında alınan bu kararın kaldırılması yönünde de girişimler oldu. Ancak biz bunun önüne geçtik ve alınan kararın geçerliliğini sağladık.Bundan sonrada bu konuda yapılacak bir şey var ise yapmaya çalışacağız.Çerkezköy Belediyesi olarak biz her zaman sizlerin yanındayız ve hak ve hukukunuzu koruyacağız.”dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10