Bu kişilerle ilgimiz yok!

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkan yardımcısı Sakine Arslan, derneklerinin adını kullanarak bazı kişilerin yardım istediğini belirterek,bu kişilerle alakalarının olmadığını b

Çerkezköy 15.12.2015 17:22:00 0
Bu kişilerle ilgimiz yok!

Son günlerde bu konuda çok sayıda telefon aldıklarını belirten  Arslan,  "Gelen şikayetlerin hemen hepside seyyar satıcılarla ilgili. Evlere ve iş yerlerine giden bazı insanlar ellerindeki gazete,dergi, kalem ve benzeri satış dokümanlarını bizim adımızı kullanarak satmaya çalışıyorlarmış. 'Aldığınız dergi veya gazete sayesinde engelli kardeşlerimize bir sandalye alınması için katkı sağlayacaksınız. Yapacağınız yardımlar engelli kardeşlerimizin hayata daha iyi tutunmasını sağlayacak diyorlarmış.' Bizim bunlarla herhangi bir ilgimiz olmamakla beraber böyle bir şeyden haberimizde yoktur. Bu gibi durumlarla karşı karşıya kalan vatandaşlarımız kesinlikle kanmasın. Bunlar sadece bizim adımızı kullanıyorlar” dedi.

BİZİ CİDDİYE ALMIYORLAR
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Sekreteri Hülya Metin ise, engelli rampaları önüne çekilen araçlardan dert yandı. Bu araçlar yüzünden çok sıkıntı yaşadıklarını belirten Metin, “Vatandaşlarımız araçlarını rampalara park ediyor. Arayıp ikaz ettiğimiz zaman bize kızıyorlar. Bizi ciddiye almıyorlar. Önceki gün derneğin önüne çekilen bir araç yüzünden hasta bir arkadaşımızı hastaneye götürürken çok zorlandık. Ambulans yanaşmakta oldukça güçlük çekti. Buradan vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Lütfen engelli kaldırımlarına ve engelli rampalarına araçlarınızı park etmeyin” ifadelerini kulandı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10