Yeni yönetimden Kubilay ve Erdoğan'a ziyaret

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Üzgün ve Okul Aile Birliği'nin yeni yönetimi, kendilerini tanıtmak ve çalışmalarını anlatmak için sırasıyla İlçe Milli Eğitim

Çerkezköy 23.12.2015 16:42:00 0
Yeni yönetimden Kubilay ve Erdoğan

Çerkezköy HFZ Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Üzgün, Okul Aile Birliği Başkanı Fikri Güzel ve Okul Aile Birliği Yönetimi ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’ı ziyaret etti. Yeni yönetimin hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, "Okul Aile Birlikleri, bizim okullardaki en güçlü dayanağımızdır. Çünkü okullarla ilgili ekonomik faaliyetler Okul Aile Birlikleri’nce idare edilmektedir. Bizlere de sadece işin akademik kısmıyla ilgilenmek kalıyor” dedi.

 

 

DİĞER OKULLARLA İLİŞKİ KURUN
Çerkezköy’ün lider okullarından birinin de Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi olduğunu belirten Erdoğan, “Sizlerden sadece akademik başarı beklemiyoruz. Hayata geçireceğiniz sosyal projelerle de adınızdan söz ettirmenizi istiyoruz. Durumu iyi olmayan diğer okullarla güzel ilişkiler kurmanızı istiyoruz. Çocukların aidiyet duygularının gelişmesi için güzel etkinlikler düzenlemenizi istiyoruz. Bu manada Okul Aile Birlikleri, kaliteli eğitim için adeta üçüncü bir gözdür.” ifadelerini kullandı.
HASTANE ZİYARETLERİ YAPACAĞIZ
Okul yönetimi olarak bu yıl hastane ziyaretleri de yapacaklarını belirten Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Üzgün, "Yaşlılar ziyaretimiz olacak. Bu ve bunun gibi anlamlı projelerle çocuklarımıza kaliteli eğitimin yanında, manevi değerler de katmayı amaçlıyoruz. İlçede bu anlamda büyük bir boşluk var. Bu yıl çok iyi çalışmalar yapmalıyız. Çerkezköy’deki bu boşluğu, lider okul olarak bizim doldurmamız gerekmektedir” dedi.
PROJELER YAPMAK İSTİYORUZ
Güzel projeler yapmak istediklerini belirten Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Fikri Güzel, “Biz bu işi vakit dolsun, laf olsun diye yapmayacağız. Hem eski yönetimlerden kalma güzel projeleri sürekli hale getireceğiz. Hem de yeni projeleri hayata geçireceğiz. Yönetimimizle birlikte çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.
MARKA BİR OKULDUR
Ardından Çerkezköy HFZ Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Üzgün ve Okul Aile Birliği yönetimi Kaymakam Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve yeni yönetimene çalışmalarında başarılar dileyen Kubilay, "Okulların, Okul Aile Birlikleri ile ilişkileri ne kadar iyi olursa, o kadar güzel sonuçlar alırız. HFZ Anadolu Lisesi, bölgede marka olmuş bir okuldur. Başarı düzeyi çok yüksektir. Bizim gurur kaynağı okullarımızdan birisidir. Sizlerin elde edeceği başarı, gençlerimizin elde edeceği başarıların kaynağı olacaktır."diye konuştu.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10