Yardım melekleri

Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) 'LÖSEV'e Hayat Ver' projesi kapsamında, Çerkezköylü LÖSEV gönüllüsü Ebru Kayacan, Nagihan Kayacan,Hatice Sever ve Türkan Yıldırım,aldıkları izinle Ã?

Çerkezköy 23.12.2015 17:09:00 0
Yardım melekleri

Yardım kampanyasını başlatan gönüllülere ise vatandaşlar 'Yardım melekleri' adını verdi. 
Satılan ürünlerin ve toplanan bağışların tek sahibinin lösemili çocuklar olduğunu belirten gönüllüler, toplanan bağışların lösemi hastası çocukların eğitim ve sağlık giderleri için harcandığını söylediler. 

 

 

LÖSEV'in Çerkezköy'deki gönüllüleri Ebru Kayacan,Nagihan Kayacan,Hatice Sever ve Türkan Yıldırım, dün belediye önünde yardım standı açtı. Burada gönüllüler, stantta oyuncak, yastık gibi çeşitli ürünler sattılar. Ayrıca da bağış da kabul ettiler.  Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, LÖSEV standını ziyaret etti. Satılan ürünlerden satın alarak lösemili çocuklara destek veren Akay, “Ülkemizde binlerce lösemi hastası çocuğumuz var.Onları hayat bulması için herkesin gerekli katkıyı ve desteği vermesi gerekiyor. Lösemili çocuklarımızın hayat bulması için büyük bir fedakarlık örneği göstererek canla başla anlamlı bir yardım kampanyası sürdüren Çerkezköy LÖSEV gönüllüleri kızlarımızı tebrik ediyorum.”dedi.

 

 


MAKBUZ KARŞILIĞNIDA
Yapılan en ufak bağışı bile makbuz karşılığında aldıklarını belirten gönüllü kızlar, “Lösemili çocuklarımızın hayat bulması için onların tedavi ve eğitimleri için alınan en ufak bağış bile önemli. Ankara’da yapımı devam eden LÖSEV Hastanesi'nin de biran önce bitirilerek binlerce lösemili çocuğumuzu hayata bağlamak istiyoruz.Bu nedenle halkımızın bu konuda duyarlı olması bizleri mutlu ediyor.İlçemizde lösemili çocukların hayat bulması yönündeki hassasiyetleri bizleri sevindirdi. Halkımızdan gelecek talebe göre bir iki gün daha burada olmayı düşünüyoruz.”dediler.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10