UKOME toplantısı öncesi bir araya geldiler

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) bugün Çerkezköy Belediyesi Toplantı Salonu'nda Toplu Ulaşım ve Rehabilitasyon çalışmaları konusunda bilgilendirme toplantısÄ?

Çerkezköy 20.01.2016 17:20:00 0
UKOME toplantısı öncesi bir araya geldiler

UKOME'nin yapacağı toplantı öncesi Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, S.S. 25 Nolu Akarsu Minibüs ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Mustafa As, Kızılpınar Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Hacı Ali Rişvan, Veliköy  Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Furkan Yeşil, Karaağaç Minibüsçüler Kooperatif Başkan Yardımcısı Mehmet Araz, Pınarca Minibüsçüler Kooperatifi  Başkanı İsmail Akarca, Kapaklı Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İlyas Akdiş ve Kale Birlik Minibüsleri Kooperatifi Başkanı Ziyaettin Dubaz, dün Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasında bir araya geldi. Burada başkanlar, UKOME ‘nin bugüne kadar aldığı kararları değerlendirdi ve yapılması gereken taleplerini de  toplantıda iletme kararı aldı.

UMARIM İYİ BİR TOPLANTI OLUR
Her zaman şoför esnafının hak ve hukukunu koruduklarını belirten Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, "Korumaya da devam ediyoruz ve edeceğiz. ilimiz Büyükşehir olmasıyla birlikte oluşan UKOME bugüne kadar taşımacılıkla ilgili bir çok kararlar aldı.Aldığı bazı kararların yanlış olduğunu bildirdik ve düzeldi. UKOME yetkililerimizin ilçemizde yapacakları ulaşım ve rehabilitasyon çalışmaları bilgilendirme toplantısında bizlerde onların yapacakları açıklamalar doğrultusunda şoför esnaflarımızın ve odalarımızın taleplerini aktaracağız. Umuyorum iyi bir toplantı olur.”dedi.
TALEPLERİMİZİ BELİRLEDİK
S. S. 25. Nolu Akarsu Minibüsçüler ve Otobüsçüler kooperatifi Başkanı Mustafa As ise, “İlçemizde UKOME’nin ulaşım konusunda hizmet veren kooperatif başkan ve yönetimleriyle yapacağı Toplu Ulaşım ve Rehabilitasyon çalışmaları bilgilendirme toplantısı öncesi ulaşım konusunda hizmet veren kooperatif başkanları olarak bir araya gelerek UKOME’nin bu güne kadar almış olduğu kararların dışında yapılması gereken taleplerimizi belirledik ve bunları toplantıda yapılacak açıklamalara göre  gündeme getirerek yapılaması yönünde talep edeceğiz. Ayrıca UKOME’nin bu güne kadar aldığı kararlarda ne gibi eksiklikler olduğunu da kendilerine ileteceğiz. Bende toplantının olumlu geçeceğine ve taleplerimizin de gündeme alınarak bu konuda da gerekli düzenlemelerin yapılacağına inanıyorum.”dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10