Ordulular Derneği ve AGD'yi ziyaret ettiler

Ulusal Gençlik Derneği, Siyasi parti, dernek, sivil toplum kuruluşları ve inanç topluluklarına yönelik ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdüren ULUSDER, Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma DerneÄ?

Çerkezköy 10.03.2016 17:14:00 0
 Ordulular Derneği ve AGD

ORDULULAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Ulusal Gençlik Derneği önceki akşam ilk olarak Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Ordulular Derneği Başkanı Beytullah Coşkun ve yönetimi ULUSDER’li gençleri kapıda karşıladı. Gerçekleşen ziyaretten memnun olduklarını kaydeden Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Beytullah Coşkun derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Coşkun “Çerkezköy’de son seçimlere bakıldığında 5 bin Ünye ağırlıklı Ordulu yaşıyor. Kapaklı’da da 5 bin civarında Ordulu var. 2013 yılında kurduğumuz derneğimiz üç yıldır faaliyetlerini sürdürüyor” diye konuştu.

“KABUL ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Ordulular Derneği ziyaretinde konuşan Ulusal Gençlik Derneği Başkanı Erdal Darçın “Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Tüm inanç topluluklarını, dernekleri, sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Ülkemizin doğusunda bir savaş yaşanıyor. Her gün gelen şehit haberleriyle yüreğimiz dağlanıyor. Biz Bülent Ecevit’in ulusal birlik düşüncesini savunuyoruz ve ülkemizin de bugün bu birlikteliğe ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz.”dedi. Gerçekleşen ziyaret sonrasında ULUSDER Başkanı Darçın, Ordulular Derneği Başkanı Coşkun’a Atatürk resmi takdim etti.

ERBAKAN VE ECEVİTİ KONUŞTULAR

Ulusal Gençlik Derneğinin ikinci ziyaret adresi ise Anadolu Gençlik Derneği Çerkezköy Temsilciliği oldu. Merhum Başbakan Necmettin Erbakan ve Bülent Ecevit’in konuşularak yad edildiği buluşmada taraflar gerçekleşen ziyaretten memnuniyetini dile getirdi. Ziyarette konuşan Anandolu Gençlik Derneği Çerkezköy Temsilcisi Atilla Arağ, ziyaretlerinden dolayı Ulusal Gençlik Derneği Yönetimine ve üyelerine teşekkür etti. Kuruluş aşamalarını yeni tamamladıklarını kaydeden AGD İlçe Temsilcisi Arağ, kendilerinin de en kısa zamanda Ulusal Gençlik Derneğine ziyaret gerçekleştireceklerini ifade etti.

“BİRLİK VE BERABERLİKTEN YANAYDI”

Ziyaretle ilgili konuşan Ulusal Gençlik Derneği Başkanı Erdal Darçın, ziyaret kabulünden dolayı Anadolu Gençlik Derneği yönetimine teşekkür ederken “Bugün sizinle bir araya geldiğimiz için mutluyuz. Merhum Başbakan Bülent Ecevit, birilik ve beraberlikten yanaydı. Erbakan hoca ile de koalisyon kurdu. Siyasette uzlaşı ve koalisyon ile birlik beraberlik adına en güzel örneklerini ülkemize yaşattılar” diye konuştu.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10