Ülkü ocakları bayanlar birimini kurdu

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kapaklı İlçe Başkanlığı önceki akşam ocak binasında gerçekleştirdiği program ile Bayanlar Birimi Başkanını seçti.Ülkü Ocakları Kapaklı

Kapaklı 11.03.2016 01:22:00 0
Ülkü ocakları bayanlar birimini kurdu

“ALLAH UTANDIRMASIN”

Atama programında konuşma gerçekleştiren Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Ersan Çoşkun kapılarının bütün bayanlara açık olduğunu kaydederek  “ Bizler her zaman genç kardeşlerimizin vatana millete hayırlı birer evlat olabilmeleri için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz ilçemiz nüfus olarak bir hayli büyümekte bir çok erkek öğrencimiz ve ülküdaşımız ocak ateşinde kavrulmakta ülkesini devletini milletini seven birer kahraman olma yolunda ilerlemekte ve yine unutulmamalı ki bu kahramanları doğuranlar da kıymetli annelerimizdir. Bizler geleceğin annelerini ocaklarda yetiştirmek için Bayanlar Birimimizi kurarak Öznur hanımı atadık. Ülkücü genç nesiller yetiştirirken kadınlarımızı kızlarımı geleceğin annelerini dışarıdaki kötülüklerden uzaklaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Türk töresinde ve İslamiyet de önemi,ayaklarının altına cennet vaat edilen annelerimizin ellerinden öper ocak ateşinde kavrularak vatanına milletine hayırlı birer evlat olacak bayan kardeşlerimizi emanet ettiğimiz Öznur hanım a görevinde başarılar dilerim. Allah utandırmasın” dedi.

HEP BİRLİKTE  ÇALIŞACAĞIZ

Programda Kapaklı Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Bayanlar birimine atanan Öznur Bulut’ta konuşma gerçekleştirdi. Bulut “ Böyle bir göreve layık görüldüğüm için çok mutlu oldum.  Allah’ın izniyle bütün zorlukların üstesinden geleceğiz.  Allah yüzümüzü kara çıkarmasın  Ülkücü Hareket’e mensup bireyler olarak üzerimize düşeni yapacak; başta eğitim olmak üzere her alanda kendimizi geliştireceğiz. Ülkücü Hareket’in en çok ihtiyacı olan yetişmiş, alanında uzman olmuş bireylerdir. Bu bağlamda bizlere düşen genç Asenalarımıza destek olmak  eğitim hayatlarını başarıyla tamamlamalarını sağlamak ve yarının ülkücü nesillerini yetiştirecek birer anne adayı olacaklarını hatırlatmaktır. Türk-İslam kültüründe kadının yeri yadsınamaz büyüklüktedir. Yeri geldiğinde kılıç kuşanmış at binmiş kadınlarımız, yeri geldiğinde kocası savaşa gittiğinde vatana millete layık evlatlar yetiştirmiş annelerimiz… Bizler de sorumluluklarımızın farkında olmalı ve bu tarihî yükü kaldırmak azim ve gayreti içinde olmalıyız. Beklentilerin büyük olması ise bizi yıldırmamalıdır. Zira özündeki çalışkanlığını ve fedakârlığını defalarca kanıtlamış olan Türk kadınının bu yükü layıkıyla kaldırabileceğine olan güvenimiz, ümidimizi daha da arttırmaktadır Allah yolumuzu açık etsin teşekkür ediyorum’’ diyerek sözlerini noktaladı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10