Çerkezköylü Ayşe 'Pastane'ye konuk oldu

Çerkezköy'de düzenlenen pasta yarışmasında 2'nci olan ve internette oluşturduğu 'Çerkezköy Kurabiye Dünyası' adlı sosyal medya hesaplarından kişiye özel pasta satışları

Çerkezköy 11.03.2016 01:32:00 0
Çerkezköylü Ayşe

ÜNÜ ÇERKEZKÖY SINIRLARINI AŞTI

 

Çerkezköylü Ayşe Özaydın, TRT 1’de hafta içi her gün saat 13.25’te yayınlanan ve sunuculuğunu Deniz Orhun’un yaptığı Pastane Programına konuk oldu. Çerkezköy’de Kent Konseyi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen ve 17 kişinin katılımıyla gerçekleşen pasta yarışmasında 2. olan Ayşe Özaydın’ın ünü Çerkezköy sınırlarının ötesine geçti. TRT 1’de yayınlanan Pastane Programı’na katılmak için başvuruda bulunan Ayşe Özaydın’ın başvurusu kanal tarafından kabul edildi.

 


25 MART’TA TRT 1’DE
Pastane Programı’nı uzun süredir takip ettiğini kaydeden Ayşe Özaydın, “Çevremdekilerin de ısrarıyla programa başvuruda bulundum. Başvuru formu ile birlikte program için özel yaptığım 3 adet butik pasta görsellerini de kanala gönderdim. Sonrasında programa katılmaya hak kazandığıma dair geri dönüş yaptılar. Çekimler için İstanbul’un Beylerbeyi ilçesindeki sete gittim. Buradaki çekimlerde Erzurum yöresine ait kete, butik pasta ve kadayıf dolması yaptım. Çok beğendiler. Kanal yetkilileri çekimlerin 25 Mart Cuma günkü programda yayınlanacağını ifade ettiler” dedi.
PASTALARIMI İNTERNETTEN SATIYORUM
Çerkezköy’de pasta üzerine herhangi bir işletmesi olmadığını kaydeden Ayşe Özaydın, “Pasta yapmayı çok seviyorum. Bu nedenle internette oluşturduğum ‘Çerkezköy Kurabiye Dünyası’ adlı facebook hesabı ve ‘cerkezkoykurabiyedunyasi’ adlı instagram hesabından gelen siparişler üzerine kişiye özel butik pastalar yapmaya başladım. Gösterilen ilgiden oldukça memnunum. Benim pastalarımın en önemli özelliği içlerinde herhangi bir katkı maddesinin bulunmamasıdır” ifadelerini kullandı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10