Polis kundakçıyı arıyor

Çerkezköy'de park halindeki bir otomobil, önceki sabah saat 05.50 sıralarında kimliği belirsiz bir kişi tarafından kundaklandı. Olay anı, binanın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye yansırken,

Çerkezköy 14.03.2016 00:53:00 0
Polis kundakçıyı arıyor

ARACIN ÜZERİNE BENZİN DÖKTÜ

Olay, Çerkezköy’e bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi Özgen Sokak’ta meydana geldi. Sabah saat 05.50 sıralarında bir bidon benzin ile olay yerine gelen kimliği belirsiz kişi, M.T.’ya ait 59 LF 551 plakalı otomobili kundakladı. Kundaklama anı, ailesinin ikamet ettiği binanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Şüpheli, önce elindeki bidonda bulunan benzini otomobilin üzerine döktü. Daha sonra yola benzin dökerek birkaç metre uzaklaştı. Şüphelinin yerdeki benzini ateşlemesi ile ateş hızla otomobile doğru ilerledi. Otomobil bir anda alevler içinde kaldı.
 

OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ
Otomobilden gelen patlama seslerine uyanan aile ve mahalleli, durumu hemen İtfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen alevler içinde kalan otomobil kullanılamaz hale geldi. Olayı kimin yaptığına dair şüpheleri olduğunu söyleyen aile, konuyla ilgili tüm bildiklerini polise anlattıklarını belirterek, olayın faillerinin en kısa zamanda yakalanıp cezalandırılmasını temenni etti. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10