Bayanlar Birim Başkanı Biraz oldu

13 Mart 2016 Pazar günü Saat 15.00 da Çerkezköy Ülkü Ocakları hizmet binamızda Bayanlar Birimi Başkan ataması Gerçekleştirilmiştir.

Çerkezköy 14.03.2016 22:37:00 0
Bayanlar Birim Başkanı Biraz oldu

BAŞARILAR DİLEDİ

Çerkezköy Ülkü Ocakları binasında gerçekleştirdiği program ile Bayanlar Birimi Başkanını seçti. Önceki gün gerçekleştirilen programda Bayanlar Birimi Başkanlığına atanan Sıla Biraz’a, Sorumlu Başkan Yardımcısı Yavuz Kemal Yazar tarafından ülkücü yemini ettirildi. Programda konuşma gerçekleştiren Yavuz Kemal Yazar “ Ülkü Ocakları, Türk gençliği için kurulmuştur. Cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in bizlere bırakmış olduğu emanettir. Ülkü Ocakları Türk gençliğinin milli manevi değerleriyle bütünleşip, kendisini ilim, iman, ahlak esasında yetiştirmek adına kurulan kutlu yuvalardır. Ülkü Ocakları'ndan şimdiye kadar sayısızca ağabeyimiz, kardeşimiz yetişmiştir. Her biri Türklük bilinciyle, İslam ahlakıyla yetişmiştir. Kimisi siyaset de, kimisi ticaret de, kimisi bürokrasi de Türk milletine faydalı olma gayreti içerisindedir. Ülkü ocakları bir eğitim kurumudur. Ülkü Ocakları, alimler tekkesi kadar kutsal, Peygamber ocağı kadar mübarek, asker ocağı kadar disiplinli yerlerdir. Ocak Başkanımız Tuncay Aktuğ'un taktiri ile Bayanlar Birimi Başkanı olarak Sıla Biraz Kardeşim atanmıştır. Ocak Başkanım ve Yönetim Kurulu  arkadaşlarım adına kendisine çıkmış oldukları kutlu yolda başarılar diliyorum. Cenab-ı Allah yar ve yardımcınız olsun” diye konuştu.

 

 

“YARINLAR ASENALAR İLE ŞEKİLLENECEK”

Kendisine bu görevi layık gören Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ ve yönetimine teşekkür eden Çerkezköy Ülkü Ocakları Bayanlar Birimi Başkanı Sıla Biraz “ Bugün bu kutlu mekanda bizleri yalnız bırakmayan çok değerli  dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu göreve beni layık gören başta Ocak Başkanım Tuncay Aktuğ ve yönetimine teşekkür ediyorum. Hep birlikte  el ele, omuz omuz vererek mücadelemize devam edeceğiz. Unutmayalım ki yarınlar Asenalar ile şekillenecek” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10