Kermes için yer istediler

Kızılpınar Anadolu Lisesi yönetimi, Okul Aile Birliği'nin yapmayı planladığı kermes için yer talebinde bulunmak üzere Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 18.03.2016 00:22:00 0
Kermes için yer istediler

YER TALEBİNDE BULUNDULAR
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kızılpınar Anadolu Lisesi Müdür Vekili Gülnur Yıldırım, Kızılpınar Anadolu Lisesi Rehberlik Öğretmeni Tuna Dal ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Şahin’i makamında ağırladı. Heyet, Kızılpınar Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği’nin, okula katkı sağlamak adına gerçekleştirmeyi planladıkları bir günlük kermes için Başkan Vahap Akay’dan kendilerine yer tahsis etmesi talebinde bulundular.
KERMESİN GELİRİNİ OKULUN İHTİYAÇLARI İÇİN KULLANACAĞIZ
Kızılpınar Anadolu Lisesi öğrenci profilinin Çerkezköy ve Kapaklı ağırlıklı olduğuna dikkat çeken Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Şahin, “Bu nedenle herkesin rahatlıkla gelebileceği bir yer olmasını istiyoruz. Bununla birlikte belediyemizden çadır, masa ve sandalye gibi eksiklerimiz konusunda da yardım bekliyoruz. Kermesten elde edilecek geliri okulun ihtiyaçları için kullanmayı planlıyoruz” dedi.
HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da “Biz Çerkezköy Belediyesi olarak size elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Yapacağınız kermese katılmayı da çok isteriz. Bu kapsamda ihtiyaçlarınızı bir dilekçe halinde bize bildirin, biz de gereğini yapalım” dedi. Başkan Akay kermes için Çerkezköy Kent Konseyi yanındaki Hanımeli Sokağı önerdi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10