Sitespor sonradan açıldı 4-1

Tekirdağ Süper Amatör Lig 22.hafta karşılaşmasında Sitespor evinde Şarköyspor'u konuk etti. Maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Sitespor rakibini farklı mağlup etmesini bildi.

21.03.2016 02:49:00 0
Sitespor sonradan açıldı 4-1

ŞARKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmaya hızlı başlayan Sitespor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. Mert ve Serkan Akyüz ile ataklar geliştiren Sitespor Şarköyspor kalecisini geçemedi. 22.dakikada sağ kanattan gelişen atakta Şarköyspor bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Kalesinde şok bir gol gören Sitespor ilerleyen dakikalarda beraberlik golünü aradı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Sitespor Mert Arslanalp’in düzgün vuruşu ile skoru eşitledi. İlk devrenin son dakikaları bu skorla bitmesi beklenirken, hızlı bir atak geliştiren Sitespor’da ilk golün sahibi Mert Can’ın ortasını iyi değerlendirerek skoru 2-1 yaptı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Sitespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

İkinci devreye hızlı başlayan Sitespor gol bulmak için Şarköyspor kalesine yüklendi. Ziya’nın sol kanattan getirdiği topta Sitespor’un başarılı kaptanı Serkan Akyüz penaltı noktası üzerinden şık bir vuruş gerçekleştirerek farkı üçe çıkardı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Sitespor Ziya’nın mükemmel golü ile farkı üçe çıkardı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Sitespor’un 4-1 üstünlüğü ile sonuçlandı. Sitespor bu galibiyet ile puanını 26 yaparken, Şarköyspor ise 12 puanda kaldı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10