MHP İlçe Başkanı Önsel dünya evine girdi

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Hamide-Erdal Fındık çiftinin kızı Peyzaj Mimarı Handan Fındık ile hayatını birleştirdi. Önsel ve Fındık ailelerini, bu mut

Çerkezköy 21.03.2016 03:02:00 0
MHP İlçe Başkanı Önsel dünya evine girdi

YOĞUN KATILIM GERÇEKLEŞTİ

Cumartesi akşamı  Silivri’nin Çantaköy mevkiindeki  Mostarpark Düğün Salonu’nda  gerçekleşen düğün töreninde dünya evine giren Handan Fındık ve Koray Önsel’in düğününe MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, MHP MYK üyesi Erdem Karakoç,MHP Tekirdağ İl Başkanı, Av. Ahmet Emin Yıldız, MHP Tekirdağ eski Milletvekili Bülent Belen, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve ilçe yönetimi,CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, SP Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Yılmaz Bulut,  MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin,Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ,AK Parti İlçe eski Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, MHP’li Çerkezköy Belediye Meclisi üyesi Hasan Sakallı, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, 25. Dönem MHP Tekirdağ Milletvekili adayı Opr. Dr. Recep Çalışkan ve Hakan Özgül, MHP Çorlu,Saray,  Süleymanpaşa ,Ergene ,Marmaraereğlisi ,Malkara, Şarköy, Hayrabolu, ilçe başkanları, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak,Çerkezköy belediyesi eski ve yeni belediye meclisi üyeleri  MHP İlçe yönetim kurulu üyeleri, sanayi kuruluşları yöneticileri, gelin ve damadın meslekteşlerı Mimar ve mühendisler, Çerkezköy’ün ileri gelen işadamları ve esnafları ile Önsel ve Fındık  ailelerinin fertleri ile çok  sayıda davetli katıldı.

 

NİKAHI AKAY KIYDI

Düğün töreninde dünya evine giren Handan Fındık ve Koray Önsel’in nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıydı. Nikah şahitliğini MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in yaptığı çiftin nikahını kıyan Başkan Vahap Akay, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ise MHP İlçe Başkanı Koray Önsel ve eşi Handan Fındık’ı tebrik ederek çiftin evlilik cüzdanlarını geline verdi. Nikah töreninin ardından ilk danslarını yapan genç çift, düğün pastasını da alkışlar eşliğinde kesti. Çiftin ailesi MHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Eser Önsel ve eşi Nursel Önsel, Hamide Fındık ve Erdal Fındık ile birlikte tek tek masaları dolaşarak davetlilerle yakından ilgilendi. Genç çift ve davetliler canlı müzik eşliğinde gece boyunca dans edip gönüllerince eğlendiler. Nurşen-Eser Önsel ve Hamide-Erdal Fındık çifti çocuklarının mürüvvetini  görmekten son derece mutlu olduklarını ve düğüne katılan herkese bu butlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür etti.  Mimar ve İnşaat Mühendisi olan genç çiftler Nandan-Koray Önsel de bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm aile bireylerine,arkadaşlarına ve sevenlerine ve tüm davetlilere teşekkür ettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10