Miniklere diş taraması

Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi ilçedeki okul öncesi öğrencilere ücretsiz diş muayenesi yapmaya devam ediyor. Dün de Özel Ceylin Anaokulu'ndan 25 öğrenci ücretsiz diş muayenesi oldu.

Çerkezköy 25.03.2016 02:07:00 0
Miniklere diş taraması

MİNİKLER DOKTOR YASAV’I DİKKATLE DİNLEDİ
Çerkezköy’de eğitim öğretim veren Özel Ceylin Anaokulu öğrencileri ücretsiz diş muayenesi için dün saat 10.30’da Özel İrmet Hastanesi’ne geldi. Öğrenciler ilk olarak hastanenin Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği'ni ziyaret etti. Daha sonra Özel İrmet Hastanesi Diş Hekimi İsmet Yasav, miniklere diş sağlığı konusunda ufak bir seminer verdi. Yapılan bilgilendirmede Özel Ceylin Anaokulu öğrencileri Dt. İsmet Yasav’ı büyük bir dikkatle dinledi.
 

 

ÖNCE BİLGİLENDİRME SONRA MUAYENE
Diş Hekimi İsmet Yasav, konuşmasında diş sağlığı konusunda Özel Ceylin Anaokulu öğrencilerine uyarılarda bulundu. Özel İrmet Hastanesi Diş Hekimi İsmet Yasav’ın yaptığı bilgilendirmenin ardından Özel Ceylin Anaokulu öğrencileri diş muayenesi için Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği’ne götürüldü. Öğrenciler burada Dt. İsmet Yasav ve Dt. Aydın Kaan Sunar tarafından muayene edildi. Muayene sırasında öğrencilere diş sağlıklarını korumak amacıyla yapmaları gerekenler anlatıldı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10